forumdaki dedikodu kazaninda neler oluyor herkes itiraflarini yazsin

• Kullanıcı Azra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 3321 gün önce görüldü
Bazı arkadaşlarımızın hayal dünyası fazla geniş tabi.
Bunlar hep obsesyon, hep sevgi eksikliği.

Şimdii; :p
Önce pm okuma meselesi hakkında bi kaç bişi dicem.
Pmleri okumak için root paneli olması gerekiyor. Her yönetici paneli ayrıdır. Her kırmızı da root değildir. Bu panelin şifresi sadece Emre de vardır diye düşünüyorum bir de shell cilerde. :p
O şifreyle forumu bile kapatabilir. Ve o eklenti her forum için gereklidir. Sadece de pm okumaya yaramaz. Yetkililerin kullandığı komutları takip etmeye, hit alan konuların listesine vb bakabilirsiniz. Yani gereklidir kısacası ve Emre nin buna tenezzül edeceğini zannetmem.

Dedikodu olaylarına gelirsek. Ortada dönen dedikodu kimden çıkıyor kimse bilmiyor. Kimse benimle dedikodu yapmıyor. :( Bir şey atılıyor ortaya kimden duydun diyorsun ya hatırlamıyor oluyor yada söylenmiyor. Bunlar uydurma. Ben duymuyorum kim hakkında kim ne diyor benim için ne diyorlar falan ilgilenmiyorum da zaten. Ama gözümle görmediğim şeye de inanmıyorum. Siz de inanmayın. Çoğu uydurma bire bin katma. :p Şu söyledi diyemiyorsa iftiradan öteye geçmez. :p

belki öğrenirim bişeyler diye geldim ama yok, mevzunun çok dışında kalmışım :T:

Bugünde bi şey çıkmadı :(

Benim dedikodumu yapacak kadar tanımadıkları ve tanıyamayacakları için sıkıntı yapmam :).
Tanıyanlar da zaten dedikodu yapmayacsk insanlar :).

Yedi sayfa okudum tam yedi sayfa kayda değer bir şey yok :T:

Cok guzel kizlarla yazisiyorum.

katılım için son çağrı

dear passengers, this is the last call, fligt number pc191 is ready for departure, gate number 207B
bla bla

Dedikodu kelimesi çok çirkin fakat ben forumda yeni olduğum kim kiminle nerde nasıl diye bilgilendirilmeye ihtiyacım var..xd Hayır bir yerde bi pot kırmayım diye..xdxd

bizimkisi pek dedikodu sayılmaz :p yani alenen yaşıyoruz ilişkimizi,mutluyuz,güzel gidiyor zamanla daha da güzelleşeceğinden eminiz :D dimi LuxoR :srl:

Yalniz haci abi bircok forum gordum gecirdim burasi gibi gormemistim hic.

Yinede Lethenin hatrina burdayiz :D

Geri