forumdaki dedikodu kazaninda neler oluyor herkes itiraflarini yazsin

• Kullanıcı Azra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 3321 gün önce görüldü
ben birini tahmin ediyorum ama bedavadan günaha da girmiyelim. (:

Arkadaşlar şaka amaçli actim bu konuyu dedikodu sevmem ben.s

Kimse benim dedikodumu etmiyor :(

Ya herkes hakkında dedikodu var diyorsunuz duyuyorsunuz isim verin ifşa edin oda varsa savunsun olayını yakınlaşmalardan yola çıkarak yakıştırma neyse de daha ilerisini diyenlerde varmış banada dedikodu yapıyorsun diyen bir bayanla bir erkek gelsin kimle ne konuşmuşum kime ne karalama yapmışım anlatın herkes bilsin kamu oyuda rahatlasın dimi ama..

yeni bir ilişki ye başladık şununla :karaoke:
inkar ederse elindeki mikrofonun benim hediyem olduğunu kanıtlayan belgeleri hemen sunarım.

:)Bu konu benim ilgilenmediğim bir konu ama dedikodum ne kadar yapılıyor bilemem, benimle özelden de sohbet eden arkadaşlarımın çoğu bilir ki , ben karşımdaki ile şakalaşırım yahut tripleşirim=) üçüncü şahıslar beni bağlamaz.Konu karşı taraftan açılıyor ise de bir kaç kelime ile he he der geçerim.Benim arkamdan konuşanlar varsa ya şimdi delikanlı gibi burda kendilerini göstersinler ya da sonsuza dek sussunlar:p Zira hiç umrumda değil söylenenler=) kişi karşısındakini kendisi gibi bilirmiş, o sebeple de abuk sabuk konuşur.

Bu yüzden de siniri bozulan arkadaşlarıma diyorum ki sallayın yahu dert edeceğiniz en son şey dedikodu olsun:)

Geldim hadi devam edin.

ruyada-cekirdek-gormek.jpg

Gereksiz ve cirkin buldugum bir eylem. Hem ayip hem gunah.

Fuzuli fuzuli işler aman tek derdiniz forumdakiler olsun : )

Ben tavsiye olarak muhattap olmayın derim.

Ben yönetimin özel mesajları okuduğunu duydum doğrumudur.ss

Okuyoruz tabiki ;$ Azra ne sandın işimiz gücümüz milletin özelini didiklemek :p

Geri