forumdaki ateizm konuları

🕒 Konu sahibi 17 saat önce aktifti
çünkü allahın olmadığı fikrine alışmak zor geliyor.bu gerçekle yüzleşemeyenler agresifleşiyor.

climax doçtor Allah yoksa bizim kaybedecek bişeyimiz yok ama varsa ki canı gönülden inanıyorum var siz ağır sıçtınız

adamlar hayatlarında okumadıkları ayetleri allahın varlığını kanıtlamak için bu konulara copy paste yapıyor.

araya kaynak yapıp beklentileri düşük tutanları, sadelik ve doğallığı ön plana çıkaranları minimalizme davet ettiğim forum konularıdır.
halen tek kişi olmamı anlayabilmiş değilim (!)

İsrail'de bir filistinli, İspanya'da bir basklı, Amerika'da kızıl derili, Burma'da bir müslüman, Avustralya'da aborjin, Türkiye'de kürt, Güney Afrika'da bir siyahi, Sudan'da darfurlu olmak gibi birşeydir buralarda ateist olmak. Tabi ki çöpe gidecektir konular. Ayrıca teistlerin kaybedecekleri bir şeyleri olmayacak ama kaybettiklerinin hesabını tutamam bile... Yalnız ateistler de biraz şımarık! Öyle işte...

@climax doçtor Allah yoksa bizim kaybedecek bişeyimiz yok ama varsa ki canı gönülden inanıyorum var siz ağır sıçtınız

aslında sende sıçtın.mesela sen ra'ya inanıyor musun? Budizme? Zeusa?hermes? Hades? Amon?osiris? Tor?...yüzlerce tanrı var...ya onlar gerçekse? Ya kiliseye yada sinagoga gitmemiz gekiyorsa? Ya ahura mazda gerçekse?....sen de benim kadar imansızsın ve kıçın tehlikede!

Luxor ac bi ateizm konusu. Bundan sonra kapanmaz bak inan.
Yumrugunu bu konuyla masaya vurdun. Mesaj yerine ulasmistir.

Hadi yine yapalım güzelliğimizi bu forum kadar Ateizmi rahat konuştuğunuz başka genel bir forum sitesi göremeyeceğiniz gibi konuyu belki tartışmak istersiniz diye Bahane Sözlük kısmından alıp Tartışma bölümüne taşıdım.Birbirinize hakaret etmeden doğru düzgün insan gibi konuşun tartışın.Kapatılan çoğu konu ikili hareketleşmelere kadar vardığı için kapatılmıştır bununda altını çizelim her suçu yönetime atmak en basiti biz elimizden geldiği kadar esnek ve ortamı germeme eyiliminde davranışlar gösteriyoruz ama kullanıcılarımız sağ olsun her zaman bu sınırları aşmayı çok iyi beceriyor.İyi akşamlar iyi forumlar diliyorum.

en çok tartişanlardan biri benim ama tarişma sebebim hep İslam diniyle dalga geçmeleridir.
Ben asla açilan konularin kaldirilmasini istemedim, konulari olsun hatta beraber istişare yapalim ama bunu beceremiyorlar. Ya dinimizi aşşağilamaya kalkiyorlar yada olur olmaz hitaplarda bulunuyorlar bu yüzden hep konulari çöp oldu ve olcaktir.

Arkadaşlar,siz gerçekten "ben ateistim "diyene (ateist olduğuna) inanıyormusunuz?

Doğrusu ben inanmıyorum.
Sadece gösteriş ve farklılık peşinde olmak,diye yorumluyorum..
Nice ateistler vardı da, deniz dalgaları gemiyi yıkacakmışcasına savurduğu zaman "ALLAHIIIIIIM.."diye bağırıp durdular..

Bilmem anlatabildimmi..

Arkadaşlar,siz gerçekten "ben ateistim "diyene (ateist olduğuna) inanıyormusunuz?

Doğrusu ben inanmıyorum.
Nice ateistler vardı da, deniz dalgaları gemiyi yıkacakmışcasına savurduğu zaman "ALLAHIIIIIIM.."diye bağırıp durdular..

bunun nedeni iman değil, reflekstir bence :D

sonuçta doğarken daha nüfus kağıdına dini islam yazılan bir ülkede yaşıyoruz

aslında sende sıçtın.mesela sen ra'ya inanıyor musun?Hayır
Budizme?Hayır
Zeusa?Hayır
hermes? Hayır
Hades? Hayır
Amon?Hayır
osiris? Hayır
Tor?...Hayır
yüzlerce tanrı var...neye göre varlar
ya onlar gerçekse?ihtimal vermiyorum varlığı tek olan" Allah"
Ya kiliseye yada sinagoga gitmemiz gekiyorsa? Sence bi papaz günahları silebilir mi?yada o günahları nasıl çıkartıyorlar?
Ya ahura mazda gerçekse?....o ne La hiç duymadım
Sen de benim kadar imansızsın ve kıçın tehlikede! Gerek yok cehennemde çakmak lazım olmuyormuş zaten

Doğrusu ben inanmıyorum.

Bizim karsi komsu ateistti.
Marmara depreminde, gece merdivenlerden asagi kosarken, Allahu Ekber diye bagirarak evden kacmisti disari :haha:

Geri