Forumda yöneticiyle sevgili olma durumu

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Yöneten ile alt kadro asla dost olmaz. Sonu her iki taraf için kötü biter. Bunu bana askerde öğrettiler. Bu kurala hep uydum. En azından mesafeyi korudum. Çünkü o an gelir ve çıkarlarınız çakışır ve yakınsanız o çakışma her iki tarafa acı gelir. Didişmiyorsak dostuz.
Allahim sözü edilen bir forum ya.
Kişlaya cevirdin.

hep şu algı vardır ya gerçekçilik payı yüksektir forumlarda yönetimde ki birinin sevgilisi her kimse kız/erkek inanılmaz bir ego kasar oysa kendin gibi olsa takdir görecektir fakat şu da var yönetime uyuz olan bir grup varsa otomatikman bunu da hedef haline getirecektir bu algıyı yaratanlar utansın

Başka bi forumda (ergenlerin ağırlıklı takıldığı bir yer diye düşünüyorum) var öyle birileri. Yöneticiyi kafaya almışlar ve durduk yere birilerine sataşıyorlar. Sonra da Ali bi baksanaaa, halââ saldırıyoo diyorlar, çocuk her seferinde beni banlıyor. Yönetici olabilmek te yetkinlik ister. Yoksa öyle bir kabiliyet, çocuklara eğlencelik duruma düşer. Sevgili yapan yönetici de adamsa bunu çaktırmaz diye düşünüyorum.

Gönül Ferman dinlemez. Her yerden çıkabilir.

Başka bi forumda (ergenlerin ağırlıklı takıldığı bir yer diye düşünüyorum) var öyle birileri. Yöneticiyi kafaya almışlar ve durduk yere birilerine sataşıyorlar. Sonra da Ali bi baksanaaa, halââ saldırıyoo diyorlar, çocuk her seferinde beni banlıyor. Yönetici olabilmek te yetkinlik ister. Yoksa öyle bir kabiliyet, çocuklara eğlencelik duruma düşer. Sevgili yapan yönetici de adamsa bunu çaktırmaz diye düşünüyorum.

abi """ örneğini siler misin.
bir arkadaşın adıymış da rahatsız oluyormuş.

Forumda yönetici olmak da ne bileyim işiniz gücünüz yok mu, para verseler yine de yapmam

benim müstakbel buralardan olursa
onu hemen en büyük admin yapın

Geri