Forumda yaşanan dolandırıcılık olayları

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Biraz araştırma yaptım. Kölüne buradan Tren kalkar mı? diye. Tren daha ucuz oluyor da.
Bayağı sürmüş araştırman, buldun mu bari?
Bence en ucuz yolculuk bir tır şoförünün yanında gelmen olur. Muavin olursun hatta para dahi kazanırsın.

Bu olay nuktezarda oldu, bagis yapmak icin soz vermisti, sevdegul ablada beklenti olmayinca isyerini aramisti.
Nüktezar olayı ayrı o zaman. Benim bahsettiğim farklı bir olay. Olay sonucu bilgilerinin doğru olduğuna ulaşıldı. Daha sonra foruma yazmıştı o kişi. Bilgi almak için iş yerimi kim aradı diye : )

• Beğen
Tepkiler: W
aklıma feveran'ın banlandıktan sonra "fevoran" kullanıcı adıyla gelip "beni herkes feveran diye birine benzetiyor kim tanımıyorum hoşbuldum bu arada" demesi geldi konudan bağımsız olarak ahsdjahd

eski veysel nickli arkadaş öyle gereksiz bir profildi ki hakkında bu kadar konuşulması için hesabın sahibinin bizzat damat berat olduğu falan ortaya çıkmalı. onun dışında isterse 100 tane farklı profille gelsin haber değeri yoktu.

madem öyle ben kendi forumda yaşanmış dolandırılma hikayemi anlatıyorum........ yıllar yıllar önce başka bir forumda yine forumcuyum....... yönetici birisi var, asarım keserim, milleti banlıyo falan....... görseniz x bu dersiniz....... bütün üyeler kendisine tapsın istiyo...... bana, sizin orlarda bizim tanıdıklar var seni bulur dövdürürüm diyip konu falan açtırıyor...... ben de tamam abi diyip konu açıyorum her gün....... noldu oldu biz msnden ekleştik........ orda biraz yumşadı bu...... halimi hatrımı soruyor....... sonra facebook füryası patlak verdi...... açtık bir hesap....... arkadaş önerilerini incelerken bir de bakarım onun mailiyle açılan hesapta 10 yaşında bi çocuğun fotosu var....... abiyim ben diye milleti kekliyomuş hıyar........ yaaa murat...... başına böyle bi olay gelse demek ki kimlik değiştirirdin sen.......

Hakikaten işsiz cok bu forumda burada yatıp kalkan da .
Bir kaç sene önce buradan da duyurdugum bir yardım olayımız vardı .
İnsanlar hiç üşenmemiş adı gecen okul müdürünü ve öğretmeni arayıp böyle bir olay duydum x forumunda dogru mudur diye teyit isteyip ardından okul müdürü ve öğretmeni hakkında suc duyurusunda bulunacaklarını söylemişler .
Öğretmen kızımız daha yeni bir hocaydı aradı beni anlattı durumu şok olmuştum .
Sadece ve sadece bir köy okulunun cocuklarına ayakkabı mont temin etme istegimiz böyle bir tatsızlıga sebep vermişti maalesef.
Ve de dm den bana ulaşıp şöyle böyle yardım edeceğiz diye atıp tutanların hepsi de fos cıkmıştı . ( aklıma geldi arama teyit vs denilince (. )
Sacma ve kötü olanlarınız cok maalesef .

ya evet hatırlıyorum o olayı....... ama el mahkumdu herkes....... günde hiç olmazsa en az 3 üye feyk çıkıyodu.......

Konu giderek şeye dönüşüyor; forumsalcılardan neden uzak durmalıyız? Bak irccilere melek melek. Anca adminlik satın alıp kız düşürmeye çalışıyorlar. Saflarım ya..

herkes bir anı anlatıyor. varsa sizinde bir anınız

Birde Bir Bayan üyenin eşinı arayıp eşiniz forumlarda gezıyor dıye adama şikayet etmişlerdi.

Onlarda buradamı bı seslensen :D
ya evet hatırlıyorum o olayı....... ama el mahkumdu herkes....... günde hiç olmazsa en az 3 üye feyk çıkıyodu.......

Hakikaten işsiz cok bu forumda burada yatıp kalkan da .
Bir kaç sene önce buradan da duyurdugum bir yardım olayımız vardı .
İnsanlar hiç üşenmemiş adı gecen okul müdürünü ve öğretmeni arayıp böyle bir olay duydum x forumunda dogru mudur diye teyit isteyip ardından okul müdürü ve öğretmeni hakkında suc duyurusunda bulunacaklarını söylemişler .
Öğretmen kızımız daha yeni bir hocaydı aradı beni anlattı durumu şok olmuştum .
Sadece ve sadece bir köy okulunun cocuklarına ayakkabı mont temin etme istegimiz böyle bir tatsızlıga sebep vermişti maalesef.
Ve de dm den bana ulaşıp şöyle böyle yardım edeceğiz diye atıp tutanların hepsi de fos cıkmıştı . ( aklıma geldi arama teyit vs denilince (. )
Sacma ve kötü olanlarınız cok maalesef .

Benden hesap soracak arkadaşı halen bekliyorum. Konuyu okursa arasın.

ben dolanıyorum
bunlar dolandırıyor
sevişseydiniz bari

1 diye biliyorum. Demek o kadar kıyamet koparan insanlar yardım yapmadı.

Benimle yola cıkanlar hariç evet dm den okul adı vs bilgileri isteyip dönüş yapılmadı , yapılmamış (.
Yalakaların demiştin ama .?
Kıyamet mi kopmuştu ? Bak onu da hatırlamıyorum ben .

Geri