kült ablası
Altın Üye
olayın korla alakası ne?lefty neyi ispatlamaya calısıyor?kitai neden bu kadar öfkeli?....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hilal böyle puding yapmayı kimden öğrendi .s .solayın korla alakası ne?lefty neyi ispatlamaya calısıyor?kitai neden bu kadar öfkeli?....
İnsan psikolojisini bilmek yetiyor, fazlasına gerek yok.Her iddianın arkasından gidiliyorsa ben de bir tane tutayım ucundan, can sıkıntısına iyi gelir belki. Fikirle alâkalı bir sonuç nasıl çıkardın ortaya çözmek güç. İnsanların rol yaptıkları ithamında bulunmak için kesin bilgiler gerekir, kaldı ki hayatta kimler rol yapmıyor!
Dediğim gibi başlıkla alâkam olmadığı için sözlerimi burada sonlandırıyorum. Başka yerde alıntılara cevap veririm.
kuulumsu. ciddi yorumlarımı trolleme.Hilal böyle puding yapmayı kimden öğrendi .s .s
Anlamadım? Ne soruyorsun?olayın korla alakası ne?lefty neyi ispatlamaya calısıyor?kitai neden bu kadar öfkeli?....
anlasaydınAnlamadım? Ne soruyorsun?
Seni ilgilendirmeyen konulara karışma istersen...anlasaydın
İyice sapla saman birbirine karıştı
Bu arada @Prodesmotes bir daha piyasa yorumu almazsın benden böylece. Zira seni yanıltırım, neme lazım.
Komik bile olamıyorsun, şansını zorlama.konudan cıkalım, sanırım dolandırıcı bulundu. lefty.....
bence gizli gizli gülüyorsun. itiraf et de askımız pekissin.<31Komik bile olamıyorsun, şansını zorlama.
bence gizli gizli gülüyorsun. itiraf et de askımız pekissin.<31
IRC'ciler derken beni söylemedin degilmi
Ben biliyorum merak etme .
Ayrıca bu olaya benzer bir
5 milyarlık bir olay daha var
Yanlıs anlamıssın sen dolandırıcı cıkan kor degıl hılalın yazdıklarını oku dolandırıcı pıtreymıs okumadan yorum yapıyorsun @Hilal haklıİnsan psikolojisini bilmek yetiyor, fazlasına gerek yok.
Dilerim oynadığın oyundan sen de sıkılırsın fakat benim ciddi yorumlarımı bir daha trolleme...
Sıra sende.