ismail89
Platin Üye
Biraz araştırma yaptım. Kölüne buradan Tren kalkar mı? diye. Tren daha ucuz oluyor da.Nerelerdeydin yoksa kaçak traşa mı gidiyorsun?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Biraz araştırma yaptım. Kölüne buradan Tren kalkar mı? diye. Tren daha ucuz oluyor da.Nerelerdeydin yoksa kaçak traşa mı gidiyorsun?
Bayağı sürmüş araştırman, buldun mu bari?Biraz araştırma yaptım. Kölüne buradan Tren kalkar mı? diye. Tren daha ucuz oluyor da.
Nüktezar olayı ayrı o zaman. Benim bahsettiğim farklı bir olay. Olay sonucu bilgilerinin doğru olduğuna ulaşıldı. Daha sonra foruma yazmıştı o kişi. Bilgi almak için iş yerimi kim aradı diye : )Bu olay nuktezarda oldu, bagis yapmak icin soz vermisti, sevdegul ablada beklenti olmayinca isyerini aramisti.
ya evet hatırlıyorum o olayı....... ama el mahkumdu herkes....... günde hiç olmazsa en az 3 üye feyk çıkıyodu.......
Birde Bir Bayan üyenin eşinı arayıp eşiniz forumlarda gezıyor dıye adama şikayet etmişlerdi.
Onlarda buradamı bı seslensen![]()
Hakikaten işsiz cok bu forumda burada yatıp kalkan da .
Bir kaç sene önce buradan da duyurdugum bir yardım olayımız vardı .
İnsanlar hiç üşenmemiş adı gecen okul müdürünü ve öğretmeni arayıp böyle bir olay duydum x forumunda dogru mudur diye teyit isteyip ardından okul müdürü ve öğretmeni hakkında suc duyurusunda bulunacaklarını söylemişler .
Öğretmen kızımız daha yeni bir hocaydı aradı beni anlattı durumu şok olmuştum .
Sadece ve sadece bir köy okulunun cocuklarına ayakkabı mont temin etme istegimiz böyle bir tatsızlıga sebep vermişti maalesef.
Ve de dm den bana ulaşıp şöyle böyle yardım edeceğiz diye atıp tutanların hepsi de fos cıkmıştı . ( aklıma geldi arama teyit vs denilince (. )
Sacma ve kötü olanlarınız cok maalesef .
Arkadaşlar mı ? Arkadaş mı ?Benden hesap soracak arkadaşı halen bekliyorum. Konuyu okursa arasın.
Arkadaşlar mı ? Arkadaş mı ?
Çogullar diye hatırlıyorum ben , 28 yıl uzun zaman karıştırdım sanırım .
1 diye biliyorum. Demek o kadar kıyamet koparan insanlar yardım yapmadı.