Forumda yaşanan dolandırıcılık olayları

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Her iddianın arkasından gidiliyorsa ben de bir tane tutayım ucundan, can sıkıntısına iyi gelir belki. Fikirle alâkalı bir sonuç nasıl çıkardın ortaya çözmek güç. İnsanların rol yaptıkları ithamında bulunmak için kesin bilgiler gerekir, kaldı ki hayatta kimler rol yapmıyor!

Dediğim gibi başlıkla alâkam olmadığı için sözlerimi burada sonlandırıyorum. Başka yerde alıntılara cevap veririm.
İnsan psikolojisini bilmek yetiyor, fazlasına gerek yok.
Dilerim oynadığın oyundan sen de sıkılırsın fakat benim ciddi yorumlarımı bir daha trolleme...

@Kor fazla takma o kisiyi benide zengin olmamakla ve yakışıklı olmamakla sucluyor sürekli ona göre ben cirkin fakir ve gecekonduda yaşıyorum kimi ilgilendiriyorsa hayatim keske herkes kendi hayatiyla ilgilense.

@Paradoxx ben sana iftira atmadim ki sadece @Sade nin yazisina cevaben yazdım senin GeN olduğunu adminler bile söyledi sana erkek diyince şaşırdım açıkçası ve nasıl olur gibisinden ufak bi sitemlendim ven GeN i kadın saniyordum

• Beğen
Tepkiler: 0
Konuda meşhur Veysel bulunmuş tek anladığım o.
NYC de foruma özel telefon hattı kullanıyormuş vayy be.d(Yukarıda Hilal yazmış benim bilgim yok)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 0
İnsan psikolojisini bilmek yetiyor, fazlasına gerek yok.
Dilerim oynadığın oyundan sen de sıkılırsın fakat benim ciddi yorumlarımı bir daha trolleme...
Yanlıs anlamıssın sen dolandırıcı cıkan kor degıl hılalın yazdıklarını oku dolandırıcı pıtreymıs okumadan yorum yapıyorsun @Hilal haklı

Geri