Forumda yaşanan dolandırıcılık olayları

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Dolandırıcılık deyince para aktarımı mı oldu dediydim de onun da imkanı yok kimse kimseye günahını vermez : )

O olayda O kişi kendi söyledi ki dolandırıcılık değil o senin kafa takılmış kalmış oraya ahahaaasss

İyi de bu bir sır değil, kaldı ki öğrenmek de beceri sayılmaz; zira çok kolay.

1613922416104.png

ben GeN i kadın sanıyordum ya deilmiymiş. şapkalı fotolar koyuyordu profil fotografına o sandıydım @Paradoxx :(

İyice sapla saman birbirine karıştı :)

Bu arada @Prodesmotes bir daha piyasa yorumu almazsın benden böylece. Zira seni yanıltırım, neme lazım.

Şu ünlü Veysel nickli üye sen misin :D Bir ara beni sana benzetiyorlardı ilk üye olduğum zaman
Bu karışıklık yıllardır var, özellikle forumsal zamanlarından. TT. diye biri vardı, stars eski nicki. O sanıldım, başka ismini hatırlamadığım kişiler de sanıldım. Seni de yanılmıyorsam bir ara TT. sanmışlardı ya da gerçekten o muydun bilmiyorum. Bu nick konusunda kafam iyice çorba, kusura kalma :)

Olay ne ya bir sürü nick yazılmış :D Hiçbir şey anlamadım :D
@Oggy anlat kanka ayrıntılıca .d

Bu karışıklık yıllardır var, özellikle forumsal zamanlarından. TT. diye biri vardı, stars eski nicki. O sanıldım, başka ismini hatırlamadığım kişiler de sanıldım. Seni de yanılmıyorsam bir ara TT. sanmışlardı ya da gerçekten o muydun bilmiyorum. Bu nick konusunda kafam iyice çorba, kusura kalma :)
Yok benim ilk nickim m1m2m3 dü sonra Loolipop sonra da Coolumsu sonra da Rigor Mortis :D
Başka nick kullanmadım hiç.. Tanımıyorum o üyeleri çok, onlar eski üyeler ben 2017 de katıldım foruma :D
Öncesi konusunda bilgim yok.

Geri