Forumda yaşanan dolandırıcılık olayları

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Kor nasıl veysel ya. Veysel aktrolün önde gideniydi. Saçma sapan haber konuları açıp, trolluk yapıyordu. Mantıklı iki cümle kurduğu da görülmemişti. Aynı veysel'den bahsetmiyoruz sanırım. Bu hesapla o hesap arasında dağlar kadar fark var.

Kor nasıl veysel ya. Veysel aktrolün önde gideniydi. Saçma sapan haber konuları açıp, trolluk yapıyordu. Mantıklı iki cümle kurduğu da görülmemişti. Aynı veysel'den bahsetmiyoruz sanırım. Bu hesapla o hesap arasında dağlar kadar fark var.
Banlı olduğum süre, tabi belki de 4-5 yıl oldu, uzunca zaman foruma uğramadım. Real hayatımdaki işler vs. derken giremedim de sıkça. Bu süre zarfında başka VeyseL var mıydı bilmiyorum doğal olarak, bazı nickler boşa düşünce karışıklıkların dozu iyice yükselmiş oluyor böylece. Yazmışken buradan cevap vereyim dedim, sohbet bölümünde yazmadan. Bu arada ben de haber konuları açıyorum. Bahsettiğin kişi ben olmayayım? :)

forum ici ve forum dısı sahıslar birbirinden habersizse bu baya dolandırıcılık oluyor....yani oggyciğim haklı.....bizi sinirlendirmeyin

kimsenin bir halt bildiği yok üşenmedim tüm msjları okudum boşa yoruldum

bu konu twitterdaki çekiliş muhabbetine döndü xd

Banlı olduğum süre, tabi belki de 4-5 yıl oldu, uzunca zaman foruma uğramadım. Real hayatımdaki işler vs. derken giremedim de sıkça. Bu süre zarfında başka VeyseL var mıydı bilmiyorum doğal olarak, bazı nickler boşa düşünce karışıklıkların dozu iyice yükselmiş oluyor böylece. Yazmışken buradan cevap vereyim dedim, sohbet bölümünde yazmadan. Bu arada ben de haber konuları açıyorum. Bahsettiğin kişi ben olmayayım? :)
VeyseL şeklinde yazdığına göre o sensin diye düşünüyorum. O profilin ekonomi, yatırım konuşan profile dönüşmesi inanılır gibi değil. Troll kadrosunda oyuncu değişikliği mi oldu acaba.

konuyu detaylı yazın hilal öyle yalandan nick sallamakla olmaz
bu forumun fitne sever üyeleri daha fazla açıklamayı hak ediyor

niye yalandan nick sallayım. yaranılmıyor da. sonra hilal neden sinirli.....kimse sormuyo.....

VeyseL şeklinde yazdığına göre o sensin diye düşünüyorum. O profilin, ekonomi, yatırım konuşan profile dönüşmesi inanılır gibi değil. Troll kadrosunda oyuncu değişikliği mi oldu acaba.
Yine de yanıltıcı olmamak için kesin bir şey söylemeyeyim. Sonra gerçekten bahsedilen kişi olmadığım hâlde o sanılmak istemem. Nick yazış şekilleri de benzerlik barındırır ve yine dediğim gibi bahsettiğin kişinin bana benzer özellikleri olduğu için bu şekilde söyledim. Mevzu iyice arapsaçı olmadan ben ayrılayım :D

Yine de yanıltıcı olmamak için kesin bir şey söylemeyeyim. Sonra gerçekten bahsedilen kişi olmadığım hâlde o sanılmak istemem. Yazımlar da benzerlik barındırır ve yine dediğim gibi bahsettiğin kişinin bana benzer özellikleri olduğu için bu şekilde söyledim. Mevzu iyice arapsaçı olmadan ben ayrılayım :D
Diğer başlıkta ne yazdım? Çelişki dolu yorumların dedim ve bak burada da daha önce troll olduğun iddia ediliyor.
Sonuçta her ne yazmaya çalışıyorsan kendi fikirlerin değil, rol yapıyorsun ve bu da çok belli oluyor.

Diğer yorumda ne yazdım? Çelişki dolu yorumların dedim ve bak burada da daha önce troll olduğun iddia ediliyor.
Sonuçta her ne yazmaya çalışıyorsan kendi fikirlerin değil, rol yapıyorsun ve bu da çok belli oluyor.
Her iddianın arkasından gidiliyorsa ben de bir tane tutayım ucundan, can sıkıntısına iyi gelir belki. Fikirle alâkalı bir sonuç nasıl çıkardın ortaya çözmek güç. İnsanların rol yaptıkları ithamında bulunmak için kesin bilgiler gerekir, kaldı ki hayatta kimler rol yapmıyor!

Dediğim gibi başlıkla alâkam olmadığı için sözlerimi burada sonlandırıyorum. Başka yerde alıntılara cevap veririm.

VeyseL şeklinde yazdığına göre o sensin diye düşünüyorum. O profilin ekonomi, yatırım konuşan profile dönüşmesi inanılır gibi değil. Troll kadrosunda oyuncu değişikliği mi oldu acaba.
Sen de öyle bir yazmışsın sanki adam School Of London'dan ekonomi profu olmuş :D
Altı üstü iki yorum yapmış :D @Prodesmotes bile cahilce de olsa yorum yapıyor o yorum yapmış çok mu :D
Herkesin özgürlüğüne saygı duymak lazım.. :)

Geri