Forumda yaşanan dolandırıcılık olayları

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Bu karışıklık yıllardır var, özellikle forumsal zamanlarından. TT. diye biri vardı, stars eski nicki. O sanıldım, başka ismini hatırlamadığım kişiler de sanıldım. Seni de yanılmıyorsam bir ara TT. sanmışlardı ya da gerçekten o muydun bilmiyorum. Bu nick konusunda kafam iyice çorba, kusura kalma :)
O veysel nickli üyenin tonla multisi vardı sanırım..

bir de birçok farklı kimlikle gelen adam vardı. onu da sonradan öğrendik, ONA DA ŞAŞIRMIŞTIM

nsjsj kız ben 'başka, kedilerin babası, ihtiyar' kişilerinden bahsettim ki hepsi aynı kişiymiş. kendisi de bir süre renk vermediyse de, sonra gizlemedi. herkesçe biliniyordu yani.
veyselden bahsetmiyom, veysel falan tanımıyom o kim

edit: sonra da tek bir nickle devam etti zaten benim bahsettiğim kişi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 0
O veysel nickli üyenin tonla multisi vardı sanırım..
Başlıkla alâkalı olmadığı için detaylıca başka başlıkta yazmak en doğrusu, zira başlıkla alâkam olmadığı için ihâlenin benim üzerimde dönmesini istemiyorum :) Kısaca şöyle söyleyeyim: Zaten o VeyseL benim kardaş, yukarıda bir resim paylaştım, aha işte o. Bir çok nickim vardı çünkü gerekli gereksiz banlanıyor (ikili tartışmalar vs.) sonrası yeniden başka nick alıyordum. Zira banlar hep süresizdi, buradaki gibi değil. Dem, Buhâri, Bahadır, Karâni eski nicklerimdi. Multi ve fakelik niyetiyle değil yalnız, yeniden devam edebilmek için.

Bu arada @Dem ile de karıştırılmayayım sonra. Siteler devir edilince boşta kalan nicki almış arkadaş. O kişi ben değilim yani :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Dem
Başlıkla alâkalı olmadığı için detaylıca başka başlıkta yazmak en doğrusu, zira başlıkla alâkam olmadığı için ihâlenin benim üzerimde dönmesini istemiyorum :) Kısaca şöyle söyleyeyim. Zaten o VeyseL benim kardaş, yukarıda bir resim paylaştım, aha işte o. Bir çok nickim vardı çünkü gerekli gereksiz banlanıyor (ikili tartışmalar vs.) sonrası yeniden başka nick alıyordum. Zira banlar hep süresizdi, buradaki gibi değil. Dem, Buhâri Bahadır, Karâni eski nicklerimdi. Multi ve fakelik niyetiyle değil yalnız, yeniden devam edebilmek için.

Bu arada @Dem ile de karıştırılmayayım sonra. Siteler devr edilince boşta kalan nicki almış arkadaş. O kişi ben değilim yani :)
Bu kadar nikin varsa başka nikin de vardır. Asıl nikin nedir?

nsjsj kız ben 'başka, kedilerin babası, ihtiyar' kişilerinden bahsettim ki hepsi aynı kişiymiş. kendisi de bir süre renk vermediyse de, sonra gizlemedi. herkesçe biliniyordu yani.
veyselden bahsetmiyom, veysel falan tanımıyom o kim
O adami da hic sevmiyordum ben, iki nicki kesin sevmiyordum da kedilerin babasini pek hatirlayamadim. Cinsiyetci insanlari hic sevmiyorum, tsk .p Bir de esitlikci gibi gorunup, kadinlara belirli gorevleri yukleyip, icten ice onlari yapmasini bekleyenler de var. Bu gruptakileri de sevmiyorum

İşte tam bu profil. Zaten tarihten de anlaşıldığı gibi ilk ve asıl öz nickim budur. Budur derken VeyseL (şuan ki Kor değil)
Senin ilk günden beri çoğu üyeyi tanıyor gibi bir tavrın var ve buna IRC'liler de dahil fakat tuhaf olan seni bu nikinle hiç kimse doğru düzgün tanımıyor çünkü yeni giriş yaptın. Asıl nikinin bu olmadığı çok belli bana kalırsa, neyse...

O adami da hic sevmiyordum ben, iki nicki kesin sevmiyordum da kedilerin babasini pek hatirlayamadim. Cinsiyetci insanlari hic sevmiyorum, tsk .p Bir de esitlikci gibi gorunup, kadinlara belirli gorevleri yukleyip, icten ice onlari yapmasini bekleyenler de var. Bu gruptakileri de sevmiyorum

kedilerin babasıyla çok kısa bulundu zaten hatırladığım kadarıyla. mesaj editinde belirttiğim gibi de, tek bir nickle devam etti sonrasında. iyi niyetli düşünüyorum, insanları kandırma gibi bir niyeti yoktur sanıyorum, çünkü üyelerle pek iletişime girmedi uzunca bir süre.

Senin ilk günden beri çoğu üyeyi tanıyor gibi bir tavrın var ve buna IRC'liler de dahil fakat tuhaf olan seni bu nikinle hiç kimse doğru düzgün tanımıyor çünkü yeni giriş yaptın. Asıl nikinin bu olmadığı çok belli bana kalırsa, neyse...
Onu da şöyle izah edeyim mâdem merak içindesin:

Ben forumsal aktiften O nick (VeyseL) hep banlı olduğu için giremedim, diğer nickler de hep Forumsal'da idi. IRC'lileri pek tanımıyorum diyebilirim. Siteler devir edilip banlar temizlenince, nickim açılmış olunca login yaptım. Kor ile kimse tanımaz çünkü yeni değiştim. Uzun süredir VeyseL'i kullanıyordum, böyle olsun istedim.

çocuklar siz her şeyi böyle soracak mısınız sjsj

Geri