Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aeg fonu mu ney bu? SklkskYa aklıma bir fikir geldi. Ben tek başıma para kazanmak istemiyorum artık. Yerli arkadaşlar 100er bin tl, gurbetçi arkadaşlar 100er bin euro göndersin, 3e katlayıp vereyim 1 ayda?
Kimseyi tanımıyorumBurada herkes akraba gibi..millet birbirini taniyor, kimse kimseye zirnik koklatacagini sanmiyorum ve bu dogrultuda kimse de kimseden borc isteyecegini.
No Pasaran yine şav yapmis..canims
İsim koymaya gerek yok… havadan kolay para diyelimdAeg fonu mu ney bu? Sklksk
Banlayim bunu, aileye yabanci biri sizmis.Kimseyi tanımıyorum
ben bu parayı hala geri alamadım bu arada……..biliyorsun ben, böyle bir hikaye olmadan sanaldan tanışıp, sosyal hayatıma da kattığım arkadaşıma borç verdim geri mi alabildim?….. üzerine tekrar borç istedi….. nys cnı sğ olsn……
ne diyorsunNeyse
djdjdk
ben bu parayı hala geri alamadım bu arada……..
evet anlatmıştım.jzjzjzben bunu biliyorum galibaaşslkdkşdlsadafskşldfskşldfskşldfskşldfskşlsdf
rezil herif
Bana da anlat yaaaevet anlatmıştım.jzjzjz
bana anlatılan hikayede patron yok biraderim olay öğrenci evinde geçiyor hjsd bana patronum diye anlatılırsa sorgularım diye düşünüldü herhalde:dPatronum atladı cocuk aldırıcam para lazım diye aynı hikayeyi uyduran 2 farklı kişi olamaz sanırım zaten ahhahs
Bir ben bilmiyorum demek .d