Forumda tanıştığınız üyenin borç para istemesi

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Her 2,5’u da istemeden önce yürüme adımları atıyordu.
Her 2,5’u da vermeyeceğimi anladıktan sonra muhabbeti kesti ve hatta engelledi.

bu tespit varya bu tespit hiçbiryerde bulamazsınız ha yeminlen nokta atışı

ne çektik şu karşı cinsten xD diye eklememiş iyiki sonuna xD

Sanki canınızı istedik. Önümüzdeki ay maaş alınca verecektim, hemen konu açıyosunuz.

bu konu her hortladıkça borç alıp-verenler fena gerilecek gibime geliyor.

neyse ki @No Pasaran artık kimsenin kimseden borç istememesinin ve kimsenin kimseye borç vermemesinin önünü kapattı...

no pasaran'ı eliyoruz listeden. diğerlerinden isteriz ne olacak sanki.

konuda bahsedilen çocuk aldırmak için borç isteme olayı benim kulağıma tecavüz vakası olarak gelmişti. eğer mevzu sırf para alabilmek için yalan uydurmaksa tecavüz hikayesine ne lüzum varmış? bir kadın böyle bi yalan söylüyorsa parasızlıktan da öte sorunları vardır. hikaye doğruysa da burada nick + isim soyisim verilerek bahsedilmesi ne kadar doğru bilemedim.

konuda bahsedilen çocuk aldırmak için borç isteme olayı benim kulağıma tecavüz vakası olarak gelmişti. eğer mevzu sırf para alabilmek için yalan uydurmaksa tecavüz hikayesine ne lüzum varmış? bir kadın böyle bi yalan söylüyorsa parasızlıktan da öte sorunları vardır. hikaye doğruysa da burada nick + isim soyisim verilerek bahsedilmesi ne kadar doğru bilemedim.
yalan dolanla insanların yumuşak karnına vuracak, paralarını da geri vermeyecek…. anasının kızlık soyadına kadar paylaşırım. uyanığa bak.dkkdk (vermeselerdi, kanmasalardı olayı ayrı mevzu tabii. onu başka bir konuda tartışırızsjksj)

biliyorsun ben, böyle bir hikaye olmadan sanaldan tanışıp, sosyal hayatıma da kattığım arkadaşıma borç verdim geri mi alabildim?….. üzerine tekrar borç istedi….. nys cnı sğ olsn……

yalan dolanla insanların yumuşak karnına vuracak, paramı da geri vermeyecek…. anasının kızlık soyadına kadar paylaşırım. uyanığa bak.dkkdk (vermeselerdi, kanmasalardı olayı ayrı mevzu tabii. onu başka bir konuda tartışırızsjksj)

biliyorsun ben, böyle bir hikaye olmadan sanaldan tanışıp, sosyal hayatıma da kattığım arkadaşıma borç verdim geri mi alabildim?….. üzerine tekrar borç istedi….. nys cnı sğ olsn……
olay yalansa zaten problem yok canım, anlatırsın da açıklarsın da. ben yalanın boyutuna bi tık şaşırdım. senin hikâyen bambaşka zaten djfj hala ses yok mu

Aynen . Hatta şimdiki gibi hatırlıyorum patronumun tecavüzüne uğradım. Çocuğu aldıracam vs dedi. Ancak bunu telefonda söyledi. O donem dm den numaramı istemiş seninle özel bir şey konuşacam diye istemişti.
Önemli değil neler gördük biz buralarda belkide ıyi oldu azda olsa ıyi niyetimizi kendimizce sorgular olduk.

Aynen . Hatta şimdiki gibi hatırlıyorum patronumun tecavüzüne uğradım. Çocuğu aldıracam vs dedi. Ancak bunu telefonda söyledi. O donem dm den numaramı istemiş seninle özel bir şey konuşacam diye istemişti.
Önemli değil neler gördük biz buralarda belkide ıyi oldu azda olsa ıyi niyetimizi kendimizce sorgular olduk.
sjdjgjsj yalanmis demek ki cunku ben patron diye duymamistim. gecmis olsun.

yakın bi arkadaşımın başına gelse bu gibi bi durum, aşşşırı dalga geçeceğim için kendim de o tufaya düşmem kesinlikle borç morç vermem kimseye. banker kastelli gelse dolandıramaz HİÇ KİMSE YELTENMESİN VALLA

Ulan Stockholm bile dolandırılmış, hemencecik hücum yeleğini giydim öyle girdim foruma. Çelik don üstüne hücum yeleği giydik, artık bomba atsalar yıkılmam..

Şu mevzuya karışanların nıcklerini verinde düşmeyelim biz de.

Para bu.Ciddi bir is.

Geri