Forumda tanıştığınız üyenin borç para istemesi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
E dedim ben. İrc onlyfans açılmalı diye.

Bana borç verin size Almanya'da vatandaşlık vereyim shdhjk

demekki burda para isteyende varmis

aman dikkat edim bari

Yok artik daha neler.

Birazdan size IRC sunucusu Hodri.net de Toshiba Laptop nasıl alınır konusunda bilgi verecem :D
Yil olarak tam animsamazsamda tahmini 2007 & 2009 yilari idi. O donem ortalama olarak 30'a yakın domain ve aktif sitelerim var. Ayrıca O dönemin isim olarak popüler ( isimden dolayı) sitelerinden olan Biskrem.net ( diğer bağlantısı Hodri.net olan ) sitesinde webmaster sorumlusuyum . Bir etkinlik yapalım istedik. #yarisma kanalı 1.sine parfüm. 2.ye kontör vs hediye etmeyi düşündük ethercty ( uğur) ve rahmetli ZoruN (gökhan) ile beraber yarışmayı o dönem if.net üzerinden duyurduk.o dönem yarışmaya katılan 1 bayan var nicki Daisy diye neyse bayan ile biraz yakınlık kurduk ordan burdan derken sabah günaydın vs aramalar sormalar derken biz baya yakinlastik. Zamanla konuşurken ender bana bir laptop alsana der markası toshiba olsun der. O donem laptop çok pahalı düşünüyorum ediyorum yapamıyorum.kizi seviyoruz o dönem bir kardeşimiz vardı şuan GulumFm sorumlusu olan @ZeRRe ( hâle) dedi ender sende birşeyler var .Dedim böyle böyle Daisy benden laptop istedi alıp almamakta kararsizim.Sakin alma diye söyledi. Zaman geçer daisy sana laptop alamam dedim.vay efendim senmisin almayan kız hem sunucuyu bırakır hem beni birakir.:D
S9nradan anladım kız tokatciymis :)

Aslında geçen birisi dolaylı yoldan ima etti bunu genelde. İçimden dedim ki pislik insan.
Çünkü hayatta hiç sevmediğim birşey ve ölsem aç kalsam asla gidip borç istemeyecek biriyim. Çok gurursuzca.

Aslında geçen birisi dolaylı yoldan ima etti bunu genelde. İçimden dedim ki pislik insan.
Çünkü hayatta hiç sevmediğim birşey ve ölsem aç kalsam asla gidip borç istemeyecek biriyim. Çok gurursuzca.
Olum buyuk konusma bak.

bkz: ulan bir kadından dm olsun da 40 milyon borcu olsun ona bile raziyim

yazabilecek adamların döneminde yaşanmış hadise.

Ben böyleyim okula giderken haşlık isterken bile çekinirdim ölürüm daha iyi. Tabi burası için söylüyorum reelde de böyle bişey yaşamadım istemem de :)
Taaam anniyorum seni de ASLA istemem deme.

Hayat yidirir sozleri .d md

Gun gelir class bana birc verir misin dersin .d .d

Sevgili @CLaSSiC sanal alemde borç istenmez. Bunun karşılığı başkadır. Olmaz böyle şeyler olmamalı.

Geri