Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya @Prodesmotes popülizm yapıyorsun. Avamlığın yüceltiyorsun. Maskesi de alaylılık şöyledir böyledir güzellemesi. Sokak kurallarıyla dövüşülüyor ve sen bana donanım diyorsun. Benden fazla ne donandin biattan başka.
Tamam politika belki çokyüzlülük demek. İşin temeli bu. Bunu anlayabilirim.
Ama yüzsüzlük.. o bambaşka.
Kısaca sen kimsin ki benim derinliğimi sorguluyorsun.
Ben senin sığ oldududunu düşünsem bu kadar yazmam, ahmak miyim. Peki ya sen "sığ" bir adamı niye alıntılayip duruyorsun?
Yani dediğim gibi. Halka inmek dediniz dediniz dibe kadar indiniz. Al şimdi hayrını gör. Çok derinsin ya, belki daha cok daha aşağı çekebilirsiniz. Ben o derinlikte yaşayamıyorum. Ekosistemim farklı.
Bak bak.. Hikmet fitrattanmis. Yazicam bunu duvara.
@ProdesmotesHah şöyle bak nasıl kendine geldin. Bana bunlarla gel. Şimdi yukarıdaki hakaretleri say. Demek ki bu işler böyle oluyormuş. Az daha yazsan Bağcılar'da adres verecen.
Kesinlikle haklı olduğun nokta zekanın bir taniminin da değişen duruma adaptasyon oldugu. Ama lanet olsun buna bazıları omurgasızlik diyor.
Bizim oralarda bir laf var. Senin eşeğin kancik olsun.
Ben kabul ettim ustadlıgini. Pirimsin.
@Prodesmotes
Tamam bunlar çok havalı ama pratikte nedir durumumuz. Yani işte aslında hayat o kadar da ciddiye alınacak bişey mi acaba. Yok işte "anlamak istiyorum sentezleyecem anlat bana öğret bana".. Yani çok ekstrem bişey olmazsa ve kimse büstünü falan dikmezse torunlarımız da ölünce kimse bizi hatirlamayacak ve sanki hiç yaşamamış gibi olacağız. Bu arada nedir yani bu "bilmek" işi neden bu kadar önemli. Bilgiyi kafada tutmak fizyolojik sebeplerden zor olabilir. Yani bu çağda "Nil nehrinin uzunluğu"nu akılda tutmak çok alkışlanır değil. Bak eskiden bunlar çok değerliydi. Ama burun kivirdigin Google search söyler sana ve bence bilgiye ulaşmayı bilmek doğru kaynak tespit etmeye çalışmak daha önemli. Tek sorun tarih alanında. Tarihi kazananlar yazdığı için ayıklamak zor olabilir.
Tamam. Yukarıda fikir ucusmalari var gibi görünüyor ama kabaca genel konuşmalarımızın içinde olan konular.
Ha bak ne diycem. Tam da beni en çok elestirdigin şeyi yapıyorsun. Konuşmaların oldukça hostil ve uzlaşmaya kapalı. Oldukça da soyut kavramlar üzerinden. Bence artık bu başlıktan yürümez muhabbet. Başka başlıklarda denk gelirse elle tutulur konular için somut anlaşılabilir yorumlar getirebirsin. Böylece belki eksiklerimi tamamlarım.
Eyyorlamam bu kadar.
eğer kalbini parçaladıysam özür dilerim...............Keşke sadece klavye parçalamış olsak... Sjnsnamsms
Çok kırdın. Şuan ağlıyorum....eğer kalbini parçaladıysam özür dilerim...............
Çok kırdın. Şuan ağlıyorum....