Forumda kimlik gizlemek..

B
  • Kullanıcı bburrccu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Herkes herşeyi bilecekse herkes herkesin hayatına dahil olurdu.
Gerek yok.

Yakın olanlara tanıtırsın, kendini kamuya açmanın anlamı yok, gerek de yok. Buna dürüstlük demek kadar anlamsız bişey de yok.

Benim kimseden gizlim saklım yok tanımak isteyen buyursun gelsin, gizleyenlerinde kendi tercihi beni ilgilendirmez. Kimsenin ismi, cismi önemli değil bence burda fikirleri, düşünceleri önemli.

Ne dediysek oyuz. : )
İsmimi saklamadım, gerek de duymadım. Saklamak isteyene de saygı gösteririm. Paylaşmak zorunda değil.

birinden şüphe ediyorsanız facesine bakın ne akraba ne eş ne dost yoksa sadece
sanaldan tanıdıkları varsa büyük ihtimalle fake dir emin olun bundan.

he şunu da belirteyim böyle insanları aldatanlarda haysiyet ve karakter yoksunlarıdır.

Sanal ortamda insanlarin birbirine verdiği zararları baz alırsak sadece tanimak istediği insanlara kendini ifşa etmesi çok normal Sakının kendinizi özellikle de bayanlar çünkü devir çok bozuk.

Tanımadıgımız kişilere kendimizi tanıtmamız gerekmiyor. O yüzden gayet normal bir durum.

gizleyene anlayış gösteriyorum
öyle sapkinlik gösterenler var ki [emoji14]p

Bunu en iyi yapanlardan biriyim.
Utanmasalar "senin adın bu,bu yüzden şöyle bir insansın" diye itham edecek ahmaklar var.
Pimi çekilmiş bombayı kafataslarının içine bırakıp kaçmak istiyorum.
Adım Ayşe olsa ne olur yaşım 50 olsa ne olur?
Kimsenin nüfusuna,kütüğüne girmeyeceğime göre herkes işine/keyfine baksın derim.
Samimi olacağımı düşündüğüm insanlara illa ki paylaşımda bulunurum o da çok zor şahsım adına.
*hele şu saatten sonra*

Pek anlam verememekle birlikte, saygı da duyuyorum.

Gereken kişiye gerektiği kadar bilgi yeterli :).

kimlik gizlemek yine hafif kalıyor.
kimliğini satanlar var.

Kimliğini gizlemek neyse de kimliğini değiştirenler varmış..

Dusuncelerin catismasini, fikir alisverisini her zaman daha cekici bulmusumdur.
Eger bir kisiyi tanimak istiyorsaniz, onun dusuncelerini ogrenmelisiniz.
Ismi, yasi, isi veya nerede bulundugunun hicbir onemi yok.

Sanal ortam ile réel hayati birbirine karistirmamaya ozen gosteren bir insanim.
Samimi bulup, karsidaki kisiyi yakindan tanidiktan sonra elbette ki bazi paylasimlarda bulunabilirim, ama herseyi degil!

Eski sevgilimin benim için açtığı konulardan biri..

Beni tanıdılar siz kaçın.. :D

Belki güvensizlikten yapıyordur saygı duymak lazım. Nereden ne çıkacağını bilememeden kaynaklı olabilmesi muhtemel durumlar.

böyle tehlikeli insanlar arasında kendinizi korumanıza hak verebilirim ama yalan söylemeyin
üstelik bunu dallandırıp devam ettirmeyin

Geri