Forumda kimlik gizlemek..

B
  • Kullanıcı bburrccu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Kendi adın yerine üye adı seçtiğin, kendi fotoğrafın yerine kişiliğini yansıtan görseller kullandığın, yerde kimlik arayışı da ne ola ki?
Facebook ile karıştırıyor olmayasın forumu?
Bkz: Sen çok yanlış gelmişsin kardeş. .p
Aranan kişilik ise insanlar modası geçtiğini düşündüğünden pek üzerine yakıştırmıyorlar onu.
Bkz: Yeni moda kişiliksizlik tatlışım. .p

Yapanlari samimi bulmuyorum ve bunu yapanlar da samimiyet beklerler sacmalik abideleri

saçma yani ama insan olmak istediği kişi olarak kendi egosunu tatmin etmek ister belkide :D

İnsanına göre değişir tabi.

Bunu, forumda zamparalık yapmak isteyen kişinin yaptığını da gördüm(kız-erkek farketmiyor), gerçekten kimliğinin bilinmemesini isteyeni de gördüm(tamamen gizlilik için).

bkz: 63 yaşında pietà mı olur lan?!! .s.s ajshjkshs

Örnek ben.
Neyse bu kadar Mechullük yeter.
Ben aslında Kıvancım kızlar :cix:

Çok gizemliyim, merakların odağı olmalıyım.
Facebook için 2 durak sonra ineceksin.

foruma ilk foto attığım zaman herkes beni kel, göbekli, nargile fotolu biri sandığını söylemişti. o yüzden foruma üye olur olmaz fotunuzu atın. xd

Tanınmak istemiyorsa adını ve soyadını gizleyebilir. Genelde çoğu insan bir şeyleri herkesle paylaşmak istemeyebilir.

Kimlik gizlemeyi anlayabilirim sonucunda herkes kendini bilsin istemez ama başka kimliğe bürünmeyi anlayamam.

Ya onu bırakında şu forum nickleriyle açtığınız feyk feys hesaplarından istiyorum bende lazım.

Sahsim adina gerek duymadigim birsey rol yapmak istesem sahne santlari okurum burda isim ne niye vakit oldureyim

Maria puder son noktayı koymuş.

Forumda son zamanlarda moda oldu kimlik gizleyenlere takmak. Size ne kardeşim. Cinsiyetini saklar, yaşını saklar, adını saklar. Bizi ilgilendirmez.
Bende 20 yaşında ve kız olsam, benim gibi kızlara salça olan insanlardan saklarım kendimi.
Not: Kimliğini gizleyen 20 - 23 yaş arası kızlar. Özelden yazabilirsiniz.

Geri