Forumda kimlik gizlemek..

B
  • Kullanıcı bburrccu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Kimlik kargaşası yaşarlar akıllarınca herkesi kandirarak birsey yaptığını sanar etrafta 2 yaş dolanir hangisi dogrudur bilinmez

Bkz : 28-25 ,40-23

Bu böyle gider kim işine geliyorsa ona o yaşı söyler

Ben de aslinda erkegim kimliğimi gizliyorum :p bu mesaji bir itiraf olarak algilayabilirsiniz :d

oldugundan farklı görünme cabasıdır
su forumda kendı karahterini yansıtan 10 kısıden fazla deildir
bişeylerin arkasına sıgınmak zordur
mesele yaş degil kişilik bence

Özgüveni eksik olduğu gibi degil de olmasını istediği gibi davranan kisidir.Ilgi, sevgi, sefkat ovgu beklerler pskilojileri bozuktur.

itiraf kosesi gibi olmus ;p

Burası adı üstünde "sanal" ortam olduğu için hiç bir mahsuru yoktur.
Bunu ciddiye almak asıl abestir.
Adam sahsiniza herhangi bir saldırıda bulunmuyorsa neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz?

Beni asıl sinir eden şey durumu kişiselleştiriip hastalık boyutunda satasmalara laf sokma ve hakaretler e kadar giden davranış bozuklukları. Kardeşim git reel hayatında ne yapıyorsun yap. Zaten ben eğlenmeye gülmeye gelmişim derdin ne? Diyesim geliyor.

Ve dedim.

Bknz: herkes her şeyi bilmek zorunda degil

olması olağandır.bizler birer mahlas altında forum karakterleri yaratıyoruz.bu karakter neden biz olmak zorunda olsun? Zaten günlük hayatta kendinsin.belki bir başkasını oynamak istiyorsun? Forum karakterleri gerçek olmak zorunda değildir bence.bunun özgüvenle alakası yoktur.

bencede bu ikinokta sahtekar gibi burcu arkadasım ashduasd
bknz komik olaylar.

Bazen şartlar oyle gerektirir :p
Forumda seni rahatsiz edenler olabilir oyuzden bazi kucuk seyleri gizlemek zorunda kalabilirsin:p

Napcan mecbur.:D
Ama yalanci diilim yani orjinalim sadece kuçük eksikler olabilir:p​

Direk konuyu Emre'nin yaşı kaç diye açsaydınız daha kolay olurdu.. :D

Saçlarıma aklar düşmüş hala neden bahsediyorsunuz ya.. :p

Anlamadığım ha 30 ha 20 ne fark eder?
Banane forumda ki adamin yaşından.

Hah işte bende tam olarak bundan bahsediyorum kime ne yaşından cinsinden isminden ?

Sürekli yalan söylemeye alışkınsa demek ki. :p
Konu bu değildi pardon. :D
Açık adres isteyen varsa verebilirim askagshga.

Geri