Forumda gizlice yürümenin alternatif yolları

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
dizkapagı güzel olmayan kızda bi zahmet yürümesin bana .s xd

Samimi olmak gerekirse 2015-2016 senelerine kadar tatli bir olaydi benim icin. Ama daha sonrasinda samimiyetten uzak, gitgide duygusuzlastigim icin eski heyecani yakalayamadim. Veya bu tur forum ortamina yeni gelmis kisilerin samimiyetsizligi de olabilir. Benzer sebepler yuzunden cok anlamsiz ve gereksiz bir olay benim icin artik. Uzduklerim var cokca, pisman degilim ama aklim yapmadiklarimda da degil.(: Fazlasiyla her haltini yedim zamaninda. İnziva degil, olayin sadece esprisi ve girgirindayim.

Yürümekte Mrt abi gibi olun Sjsjsjs
gizli sakli islere hic gelemem
o ne öyle liseli cocuklar gibi gizli gizli
isteyen adam akilli skyp whatsap tel rahat rahat sohbet eder konusur
bir birine uygunsa zaten yürürler uygun deyilse gördügün yerde merhabe dersin gecersin
hangi cagda yasiyoz ya

bir de üstteki üyeyle asansörde yalnz kalma konusunda denk getirirseniz ohh mis :p
bu arada bana yürüyen varsa gizlemesin hiç şeffaflığa inanıyorum ben.......

öyle bakmakla begenmekle gülmekle felan sosyal medyada yürümek olmaz

Valla bi kızla tanışmıştım iyi, güzel hoştu, ağır abla modunda takılıyordu, işte sevgili boş iş bilmem ne diyordu, meğersem oradaki üst yetkili ile işi pişirmiş, ne ara yaptın ya. Hayal kırıklığına uğramıştım ve insanların aslında göründüğü gibi olmadığını bir kez daha anlamıştım.
Ama ben bunları gerçekten çok sonra duyuyorum, adam kızı kullanmış, mağdur olmuş falan fistan.
sen niye hayal kırıklıgına ugruyorsun huri kızda gözün mü vardı

ben birine yurucemde cok soğuk
napiosun yazsam sanki bana
sanane kardesim? yazicakmis gibi hissediorum ehe ehe :emoji_hugging:

Arkadaşlar çevrenizde 35 yaş üstü yürüme engeli olmayanlar varsa alırım haberiniz olsun skljkl

Geri