Forumda gizlice yürümenin alternatif yolları

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kuşkusuz her şey dikkat çekmeye çalışmakla başlar. Akla ilk gelenler arasında ilgili kişinin olabildiğince mesajını beğenmek gelir. Oyunlarda üstteki üyeyi yorumlamada denk getirmeye çalışmak, araya adam sokmamak için mesajını önceden hazırlamak, karşı taraf örneğin sinema ile ilgileniyorsa sinema konusuna “çok severim (:” gibi şeyler yazmak vs… Dikkat çekildikten sonra artık işin somut bir hüviyete kavuşması adına ilk dm atılır. Artık sonrası Allah Kerim… Forum duayenlerimizi konuyu yorumlaya davet etmeden önce “10 sevgilim oldu 9’u forumdandı, teşekkürler” mesajını imzasında taşıyan ve ismini hatırlayamadığım üyeyi de saygıyla anıyorum.

Sacmaliga bak. Var mi hala yapan harbiden. Eskiden yapilirdi.

Aklima eski gunler geldi. Fark ettigim kisileri yonetim grubuna yazar ifsa ederdim.:D

İşin ehli konuşuyor gibi geldi : )

Tamamen iyi niyetle takip ettiğiniz kişinin sizi yürüyor olarak görmesi durumu var bi de. Elime dokundun evlenmeliyiz misali.
Bi arkadasimin başına gelmis

eskiden ''birbirine yakıştırdığınız üyeler'' diye bir oyun vardı. o oyun birçok yuva kurduğu gibi, birçok yuvayı da yıkmıştır. bu forumda pek aktif bir oyun değil sanırım, eğer olsaydı oraya yazılan isimler durduk yere birbirine yürürken bulabilirdi kendilerini. neye göre yakıştırılıyor bilemiyordum ama beni aynı müzik zevkine sahibim diye bir çocukla yakıştırmışlardı ve sevgilisi mesaj atmıştı ''yazıklar olsun o benim sevgilim.'' diye sjhjhs. ablacım ben naptım, ne bileyim ben ikimiz aynı anda disturbed - down with the sickness dinledik diye çift olacağımızı daha doğrusu çift diye yakıştırılacağımızı. diğer yöntemleri no pasaran bey açıklamış zaten... siz dediğim konuyu hortlatın, varsa birbirine yükselen birileri el atalım, sevap.

Birde şey var ya mesela burda her kadın diğer cins ile şakalaşıyor ama ben şakalaşınca göze batıyorum imalar vs çözemedim ben bu işi :)

Randoma aşık olan var ah ah..

Kuşkusuz her şey dikkat çekmeye çalışmakla başlar. Akla ilk gelenler arasında ilgili kişinin olabildiğince mesajını beğenmek gelir. Oyunlarda üstteki üyeyi yorumlamada denk getirmeye çalışmak, araya adam sokmamak için mesajını önceden hazırlamak, karşı taraf örneğin sinema ile ilgileniyorsa sinema konusuna “çok severim (:” gibi şeyler yazmak vs… Dikkat çekildikten sonra artık işin somut bir hüviyete kavuşması adına ilk dm atılır. Artık sonrası Allah Kerim… Forum duayenlerimizi konuyu yorumlaya davet etmeden önce “10 sevgilim oldu 9’u forumdandı, teşekkürler” mesajını imzasında taşıyan ve ismini hatırlayamadığım üyeyi de saygıyla anıyorum.
imzanın sahibi çıkmaz sorular... RIP.

Yalniz 10 sevgilim oldu 9 u forumdandi diyen

@ayvansaray di. .d

bu konuya yorum yapmak istemiyorum. :(

Bana yürüyen olmadı, benim koştuğum oldu.

yöntemlerimiz görselle desteklenmiştir

mathilda.png

oggy.jpg

larien.png

eser sahipleri sırasıyla, mathilda, oggy, larien.

Geri