Forumda gizlice yürümenin alternatif yolları

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
ayehamur nil hanımla mı evlendi, açıklansın.

Yine aklıma bana kimsenin yüremediği geldi.. ama güzel bir duygu.. demek ki beni bir kardeş gibi, bir bacınız gibi görüyorsunuz..... nys.
Bana öyle yürünmedi ama üstüme yürüyen biri olduydu skjn hepiniz tanıyorsunuz skjh
muhabbetimin az olduğu birine "ben gördüm onu" yazdım..
o sırada konuda şöyle bir muhabbet geciyordu, seni ne zaman görücez gibi şeyler yazılıyordu.. yani öyle cat kapı böyle bir şey yazmadım.. ki o kişiyi de görmemiştim.
Hanımın biri bana Dmden yazdı hemen... "Sen onu gercekten gördün mü.. gördüysen eğer tarif et bakalım" gibi şeyler söyledi... durumu izah edince mutlu oldu yüzünde gülücükler actı.... benim yürüme hikayem de bu işte......

hiçbir şey anlamadım ksks görmediysen, neden gördüm onu dedin...

Bende ona güldüm.

nick vermiyorsanız anlatmayın kardeşim.

bi de eskiden forumda çok yakın olduğum biriyle sevgili olan bir çocuk vardı. her küstüklerinde barıştırmak için uğraşıyordum, ne salaklık bırak sürünsünler. sonra arkadaşım çocuğu kaba tabiriyle bok gibi bıraktı ortada... yıllar sonra çocuk geri dönmüştü foruma, hala bana kızı anlatıyor, işte çok sevmiştim vs vs. ben de artık bunu kabullenmesi gerektiğini söylerken, 5 dakika içinde ''senden çok etkileniyorum ben'' demişti sjhhs. dünyanın en korkunç hissi. 5 dakika önce arkadaşıma aşıktın ya hani, nasıl bi kafa bunu söyletebildi şaşırmıştım. kıza aşık olduğunu anlatıp benden destek alırken bana mı yürüyormuş bu diye kendi kendime üzülmüştüm, çok kötü hissetmiştim. direkt önünü kesip uzak durmuştum. birkaç ay sonra yılbaşında ''bari açtığım foruma destek ol'' diye link atmıştı, bi bakar mısın diye. ben de cevap vermeden bi linke tıklayayım dedim, 10'dan geriye sayan bir sayfa açıldı sonunda da ''seni seviyorum melo'' yazıyor.... jshjhs. çok üzücü. belki de gerçek aşkım oydu ama mümkün değildik. yani burada gelip size sevgilisini anlatıp, destek arayanlara da dikkat edin... belki de ilişkilerdeki tepkinizi ölçmek istiyor. çok kötü... bugün ne böyle ya sürekli eski anılara gidiyoruz.

bi de eskiden forumda çok yakın olduğum biriyle sevgili olan bir çocuk vardı. her küstüklerinde barıştırmak için uğraşıyordum, ne salaklık bırak sürünsünler. sonra arkadaşım çocuğu kaba tabiriyle bok gibi bıraktı ortada... yıllar sonra çocuk geri dönmüştü foruma, hala bana kızı anlatıyor, işte çok sevmiştim vs vs. ben de artık bunu kabullenmesi gerektiğini söylerken, 5 dakika içinde ''senden çok etkileniyorum ben'' demişti sjhhs. dünyanın en korkunç hissi. 5 dakika önce arkadaşıma aşıktın ya hani, nasıl bi kafa bunu söyletebildi şaşırmıştım. kıza aşık olduğunu anlatıp benden destek alırken bana mı yürüyormuş bu diye kendi kendime üzülmüştüm, çok kötü hissetmiştim. direkt önünü kesip uzak durmuştum. birkaç ay sonra yılbaşında ''bari açtığım foruma destek ol'' diye link atmıştı, bi bakar mısın diye. ben de cevap vermeden bi linke tıklayayım dedim, 10'dan geriye sayan bir sayfa açıldı sonunda da ''seni seviyorum melo'' yazıyor.... jshjhs. çok üzücü. belki de gerçek aşkım oydu ama mümkün değildik. yani burada gelip size sevgilisini anlatıp, destek arayanlara da dikkat edin... belki de ilişkilerdeki tepkinizi ölçmek istiyor. çok kötü... bugün ne böyle ya sürekli eski anılara gidiyoruz.
yazmak isteyen bir şekilde yazıyor abi...

yazmak isteyen bir şekilde yazıyor abi...
belki de bütün iyi çocukları böyle uzaklaştıra uzaklaştıra düştük bu hallere... hayır sonra ben aşık olsam ona da benim arkadaşım müge anlılara çıksa hoş mu... iyi çocuk olsa öyle yapmazdı diyerek gömelim bu anıyı da. umarım bi gün 10'dan geriye sayarak seni seviyorum der biri daha bana sjhjs.

bana da forumda kimse yürümüyor. neden yürümüyorsunuz bana. irc deyken de yürümezlerdi.. demek bende bir şey var. dişil enerjim yok..
üzülme jujuşkom... ben de anca anılardaki yürümeleri hatırlıyorum. şey düşünüyorlar bence bu kızlar çok şeker kesin vardır birileri uzak duralım. yalansa doğru der misiniz? teşekkürler...

Klaus: Diz kapağınız güzelse bana yürüyebilirsiniz oyşh

uzaktan mükemmel durduğumuz için çekiniyor da olabilirler. haklısın. utanmayın gençler..
üzülme jujuşkom... ben de anca anılardaki yürümeleri hatırlıyorum. şey düşünüyorlar bence bu kızlar çok şeker kesin vardır birileri uzak duralım. yalansa doğru der misiniz? teşekkürler...

Valla bi kızla tanışmıştım iyi, güzel hoştu, ağır abla modunda takılıyordu, işte sevgili boş iş bilmem ne diyordu, meğersem oradaki üst yetkili ile işi pişirmiş, ne ara yaptın ya. Hayal kırıklığına uğramıştım ve insanların aslında göründüğü gibi olmadığını bir kez daha anlamıştım.
Ama ben bunları gerçekten çok sonra duyuyorum, adam kızı kullanmış, mağdur olmuş falan fistan.

Geri