Oyun Forumda En Çok Dikkatinizi Çeken Üye Kim?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 278 gün önce görüldü
şu an beni de çeken olmadı
insan çeker biraz

Karga'nın adı yazıldığında sorması çok dikkatimi çekti şahsen.

Ama o muhabbet öyle gelişmedi Hüma hanım, isterseniz daha geniş bir zaman diliminde konuyu taraflarıyla birlikte ele alabiliriz.

Benim listem çok uzun değil. 5 senede üç dört kişiyi sığdırdım listeme ve onlar da çok sağlam insanlar.

@Karga yine fişek gibisin...
O özgürlüğünü silahla kuşatmaz asla, suratına silah tutana çiçeklerle boğacak kadar asildir...

Komik mi? Lügatında mecaz diye bir şey vardır eminim.

Niye bu kadar sinirlisin sakin ol şampiyon
Kargaya dediğin anlamı anlamadım mi sanıyorsun kendine gel. Adam şaka ile karışık cevap veriyor olayı sakinleştirmek için aksi aksi uzatmaya devam ediyorsun. Git meclise gir o zaman ne kafa utulediniz ya

@Karga bey dikkatimi çekiyor.
@climax hocam acayip seksi.
@Eugène farklı hava getirdi.
Zaman zaman değişiyor kişiler, bazı kişiler tanıdıkça hayal kırıklığı yaratıyor. Uzaktan uzağa iletişim bazen daha sağlıklı.

Niye bu kadar sinirlisin sakin ol şampiyon
Kargaya dediğin anlamı anlamadım mi sanıyorsun kendine gel. Adam şaka ile karışık cevap veriyor olayı sakinleştirmek için aksi aksi uzatmaya devam ediyorsun. Git meclise gir o zaman ne kafa utulediniz ya
Avukatı mı devreye girdi? Adamın dediği kaldırılacak cinsten değil! Nereye gidip nerede yazacağımı kimseden öğrenecek değilim! O kafanın ütülenmemesi için alıp başka konulara sokabilirsin.

Geri