Oyun Forumda En Çok Dikkatinizi Çeken Üye Kim?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 278 gün önce görüldü
Avukatı mı devreye girdi? Adamın dediği kaldırılacak cinsten değil! Nereye gidip nerede yazacağımı kimseden öğrenecek değilim! O kafanın ütülenmemesi için alıp başka konulara sokabilirsin.

Ay git be o unlemlerle ciddiye alamıyorum seni lol

Avukatı mı devreye girdi? Adamın dediği kaldırılacak cinsten değil! Nereye gidip nerede yazacağımı kimseden öğrenecek değilim! O kafanın ütülenmemesi için alıp başka konulara sokabilirsin.

ya ama cidden tadini kaçirdin. halen bir laf ebeliği, ülkenin fedaisi gibi yorumlar filan.
Ilgili konunun altina yazmak yerine,tamamen geyik yaptigimiz konuda iki de bir araya girip parazitlik yapip duruyorsun.
gel anam fikirlerini ilgili konunun altina yaz, cevap vereyim.

ya ama cidden tadini kaçirdin. halen bir laf ebeliği, ülkenin fedaisi gibi yorumlar filan.
Ilgili konunun altina yazmak yerine,tamamen geyik yaptigimiz konuda iki de bir araya girip parazitlik yapip duruyorsun.
gel anam fikirlerini ilgili konunun altina yaz, cevap vereyim.
Cevap hakkını burada kullandın dolayısıyla buradan devam etti. Hayal ülkesinin fedaileri :)) Neyse iyi forumlar..

ha şöyle bay bay canım.
bir daha ki sefere aklında bulunsun, merak ettiğin sorulari ilgili konunun altına yazarsın, güzel güzel cevabını alırsın. sana da iyi forumlar...

Ne mal 1 konu değil mi?

Sadece merak edenler yazıyor. Niye?

Ldlsld

Anlamıyorum.

@ismail89 Takipteyim İsmail. Queen dinlemen, Akp savunman, ara ara kaybolup bir anda ortaya çıkman çok şüphe uyandırıyor. Kaynak kodlarına ulaşacağım.

ismaili ben de merak ediyorum.
Uzak galaksilerde yaşayan uzaylıların imece usulü oluşturduğu bir proje olduğunu düşünüyorum. Proje misin sen ismail???

Geri