Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Olur alalım gel bakım müsait bir yere.Ama o muhabbet öyle gelişmedi Hüma hanım, isterseniz daha geniş bir zaman diliminde konuyu taraflarıyla birlikte ele alabiliriz.
Olur alalım gel bakım müsait bir yere.
yilmazi meseneden silicennnn....
Meşru müdafaayı kime karşı yapıyorsunuz?Şiddet karşıtı değilim ama bir õlçüm var. Kastettiğim şey meşru müdafaa idi, yanlış anlasilma olmasin lutfen.
nitekim silah yerine çiçek kuşanmayı tercih ediyorum.
Meşru müdafaayı kime karşı yapıyorsunuz?
Boyunu aşan yorumları kaldıramıyorum diyelim sen yaşa aşkını meşru sınırlar içerisinde!. Neyse..Ya politikadan skilmiyor musun sen
bak havamizi bulmuşuz, anlık gündemim şuan için aşk...
aşktan konuşalım... djdjjdh
Komik mi? Lügatında mecaz diye bir şey vardır eminim.Yalnız karga 1,90 boyunda...
Komik mi? Lügatında mecaz diye bir şey vardır eminim.
Avukatı mı devreye girdi? Adamın dediği kaldırılacak cinsten değil! Nereye gidip nerede yazacağımı kimseden öğrenecek değilim! O kafanın ütülenmemesi için alıp başka konulara sokabilirsin.Niye bu kadar sinirlisin sakin ol şampiyon
Kargaya dediğin anlamı anlamadım mi sanıyorsun kendine gel. Adam şaka ile karışık cevap veriyor olayı sakinleştirmek için aksi aksi uzatmaya devam ediyorsun. Git meclise gir o zaman ne kafa utulediniz ya