Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çocuk kadar yoksun. Sevme sanki şeyimdeydi. Onayımı istereken projeni anlat dedik hemen alınmış çocuk kadar olamayan varlık.
Anaokulu mu burası insanlar benide sever yada sevmeyebilir saygı duymak zorundayız.Çocuk kadar yoksun. Sevme sanki şeyimdeydi. Onayımı istereken projeni anlat dedik hemen alınmış çocuk kadar olamayan varlık.
Senin hal ve hareketlerin ne yazıkki anaokulunu da aratacak durumda.Anaokulu mu burası insanlar benide sever yada sevmeyebilir saygı duymak zorundayız.
Benim mizah yaptığım konuları ciddiye alıyorsan o senin problemin öz eleştiri her zaman açığım ama doğru öz eleştriye kuyruğuna basılınca içini dökmen ne biliyim neyse uzatmanın anlamı yok selametle.Senin hal ve hareketlerin ne yazıkki anaokulunu da aratacak durumda.
Annenden dahi izin alamadan giremiyorsun ama boyundan büyük işlere yelteniyorsun. Yönetici dediğin ağır başlı, olgun, hitabı güzel, kendinden emin,..... olanlardan seçilir. Seni burada kim takıyor ki yöneticiliğe yelteniyorsun. Git biraz müzik yap daha iyi işler yapmış olursun.
Sen kim mizah yapmak kim. Mizah dahi beceremiyorsun demekki.Benim mizah yaptığım konuları ciddiye alıyorsan o senin problemin öz eleştiri her zaman açığım ama doğru öz eleştriye kuyruğuna basılınca içini dökmen ne biliyim neyse uzatmanın anlamı yok selametle.
O yok bakmıyor. Kızarsa nickimi ver en kötü beni banlar kfjfj@Swati ikna et ben yazarim🫢