Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben zaten kac kisiyi seviyorum ki surada… Ama sevmemek icin illa bi yanlisini gormusumdur.
Bugun yalniz hepiniz gozume bi batiyorsunuz zaten ama bu benim problemim, sizle bir ilgisi yok : ))) Bugunluk idare edeceksiniz. Anna hanimcim surada olsaydi da azcik bi normale donseydim : ))
Pazartesi üyeleri ve yaa banlananlar. Lan canım nereye banlanıyorsunuz demek istiyorum an an. anananannnn. Hiç acımamışlar ne kadar kısa küçükler varsa banlamışlar. Lan bebeğim yazık.
Bir de pazartesi üyeleri işte mesela herkesin bir pazartesi hali vardır, mesela Pazartesi Mastor'u, ıy, evlat olsa sevilmez pazartesinin Mastor'u. Benim perşembem çok güzeldir biraz da cumartesi, salı mesela vasatın üstü.