Oyun Forumda bugün en sevmediğiniz üye kim?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 1298 gün önce görüldü
Anaokulu mu burası insanlar benide sever yada sevmeyebilir saygı duymak zorundayız.
Senin hal ve hareketlerin ne yazıkki anaokulunu da aratacak durumda.
Annenden dahi izin alamadan giremiyorsun ama boyundan büyük işlere yelteniyorsun. Yönetici dediğin ağır başlı, olgun, hitabı güzel, kendinden emin,..... olanlardan seçilir. Seni burada kim takıyor ki yöneticiliğe yelteniyorsun. Git biraz müzik yap daha iyi işler yapmış olursun.

Senin hal ve hareketlerin ne yazıkki anaokulunu da aratacak durumda.
Annenden dahi izin alamadan giremiyorsun ama boyundan büyük işlere yelteniyorsun. Yönetici dediğin ağır başlı, olgun, hitabı güzel, kendinden emin,..... olanlardan seçilir. Seni burada kim takıyor ki yöneticiliğe yelteniyorsun. Git biraz müzik yap daha iyi işler yapmış olursun.
Benim mizah yaptığım konuları ciddiye alıyorsan o senin problemin öz eleştiri her zaman açığım ama doğru öz eleştriye kuyruğuna basılınca içini dökmen ne biliyim neyse uzatmanın anlamı yok selametle.

Benim mizah yaptığım konuları ciddiye alıyorsan o senin problemin öz eleştiri her zaman açığım ama doğru öz eleştriye kuyruğuna basılınca içini dökmen ne biliyim neyse uzatmanın anlamı yok selametle.
Sen kim mizah yapmak kim. Mizah dahi beceremiyorsun demekki.
Demiştim anaokulu kadar yoksun.

Bugün kimseyi sevmiyorum ben ya

Siyaset diye yırtınıp, peşine inancım olan islam dini hakkında bilgelik taslayıp dayatma yapan üyeler.
tabi sevmemek değil de anlam ifade etmiyorlar (:

Geri