Forumda "Birebir" adlı "Şahsi Konularda Tartışma" alanını doğru buluyor musunuz?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

Forumda "Bire bir" kapışmasını doğru buluyormusunuz?

• Evet

Kullanılan: 9 40.9%
  • Hayır

Kullanılan: 11 50.0%
  • Karasızım

Kullanılan: 2 9.1%

• Kullanılan toplam oy
    22
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aklima hic iyi seyler gelmiyor extinction beycim.

Merak etmeyin , bu forum sürkülesine de arttırıcak.
Ayrıca forumlarda medya gibidir , sonuçta babamızın hayrına burada değiliz.
Kimileri sosyalleşmek , kimileri bilgi alışverişi , kimileri alter ego tatmini , kimileri kızlara açılamama sendromu , kimileri şiddet , kimileri espirileri , kimileri de kazanç için burada olmak isteyip de olamadıkları insanlar gibi davrana bilme fırsatını yakalıyor. Aslında internetin karanlık yüzlerinden biride budur.Tabi ki arada normal insanlar çıkıyor , ama gözlerinizi hafif kısıp baktığınız da aslında bu sanal ve kurulu evrenin doğurabileceği paranormal olayları gözlemleye bilirsiniz.Bir insana anonim olma fırsatı verirseniz eğer eee bunu (görünmez olsaydın neler yapardın) sorusu gibi de düşünebilirz. İnsanlar real de bastırğıdı tüm şeylerini yansıtabilme fırsatı bulur. Peki bunun için bir platform kurulup asosyal kişiliklere insanlar ile iletişim fırsatı verilse ne olur ? 4chan gibi olur elbette :) Biraz fazla komplo teorisi gibi gözükebilir ama bulunduğumuz bu evren de çıkarlar doğrultusunda işliyor maalesef. Eh dünyada sonuçta hem cennetin hem de cehennemin bir ön senaryosu.

İsteyen tartışır.
Beni çekseler tartışma alanına kusura bakmayın işim var der çekilirim.
Saçma ama haberiniz olsun dmdm

Teke tek ortamı , seksist yorumlara karşı üyeyi bile "ay ben küfür ederim" dedirtebilir.

Merak etmeyin , bu forum sürkülesine de arttırıcak.
Ayrıca forumlarda medya gibidir , sonuçta babamızın hayrına burada değiliz.
Kimileri sosyalleşmek , kimileri bilgi alışverişi , kimileri alter ego tatmini , kimileri kızlara açılamama sendromu , kimileri şiddet , kimileri espirileri , kimileri de kazanç için burada olmak isteyip de olamadıkları insanlar gibi davrana bilme fırsatını yakalıyor. Aslında internetin karanlık yüzlerinden biride budur.Tabi ki arada normal insanlar çıkıyor , ama gözlerinizi hafif kısıp baktığınız da aslında bu sanal ve kurulu evrenin doğurabileceği paranormal olayları gözlemleye bilirsiniz.Bir insana anonim olma fırsatı verirseniz eğer eee bunu (görünmez olsaydın neler yapardın) sorusu gibi de düşünebilirz. İnsanlar real de bastırğıdı tüm şeylerini yansıtabilme fırsatı bulur. Peki bunun için bir platform kurulup asosyal kişiliklere insanlar ile iletişim fırsatı verilse ne olur ? 4chan gibi olur elbette :) Biraz fazla komplo teorisi gibi gözükebilir ama bulunduğumuz bu evren de çıkarlar doğrultusunda işliyor maalesef. Eh dünyada sonuçta hem cennetin hem de cehennemin bir ön senaryosu.

Hayir yani.
Simdi niye beynimi yakmak istiyorsun?
Inanilir gibi degil.
Ben daha fizyonomik arinma tesislerini düsünmüstüm.
Mesela hamamda 40 tas su dökmek gibi.s

Hayir yani.
Simdi niye beynimi yakmak istiyorsun?
Inanilir gibi degil.
Ben daha fizyonomik arinma tesislerini düsünmüstüm.
Mesela hamamda 40 tas su dökmek gibi.s

Ama hangi zihin , Süreyya hanım beyninizi çok sevdim ? Bana da bir demet sinapslarınızdan verir misiniz ufak bir miktar ?
Umarım şu an forum tanrıları bizi izlemektedir.

Yönetimin böylesi bir aksiyonu süregelen problemleri çözüme ulaştırmak sebebiyle aldığından yana şüphem yok. Mevcut problemi sonlandırmak, forumdan istifade etmek isteyen kullanıcılara sağlıklı forum ortamı sağlamak amaçlı, art niyetsiz bir uygulama olduğunu düşünüyorum.Yönetimin niyetinden şüphe duymamakla birlikte, uygulamayı sağlıklı bulmadığımı belirtmeliyim. Sükûnet yanlısı olan ve bir kaç yorumu okuyan pek çok arkadaşla hemfikir olacağımız kanaatindeyim. Kurallar nettir kurallara uymayan ve ısrarla ortamın huzurunu bozma eğiliminde olan kullanıcılar uygun görülen zaman dilimince forumdan uzaklaştırılır.. Zaten mütemadiyen kaosa sebep olan üyelerin forum adına kayıp olduğunu düşünmüyorum.

Yönetimde ne yapsa yaranamıyor ha!
Mesaj siliyor olmuyor, banlıyor olmuyor, bir birinizi yiyin diyo olmuyor ne yapsın bu adamlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri