Süreyya hanımcım
Hatta forum da"arınma gecesi" de yapılmasını talep ediyorum , siz nedersiniz ?
Aklima hic iyi seyler gelmiyor extinction beycim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Süreyya hanımcım
Hatta forum da"arınma gecesi" de yapılmasını talep ediyorum , siz nedersiniz ?
Aklima hic iyi seyler gelmiyor extinction beycim.
Merak etmeyin , bu forum sürkülesine de arttırıcak.
Ayrıca forumlarda medya gibidir , sonuçta babamızın hayrına burada değiliz.
Kimileri sosyalleşmek , kimileri bilgi alışverişi , kimileri alter ego tatmini , kimileri kızlara açılamama sendromu , kimileri şiddet , kimileri espirileri , kimileri de kazanç için burada olmak isteyip de olamadıkları insanlar gibi davrana bilme fırsatını yakalıyor. Aslında internetin karanlık yüzlerinden biride budur.Tabi ki arada normal insanlar çıkıyor , ama gözlerinizi hafif kısıp baktığınız da aslında bu sanal ve kurulu evrenin doğurabileceği paranormal olayları gözlemleye bilirsiniz.Bir insana anonim olma fırsatı verirseniz eğer eee bunu (görünmez olsaydın neler yapardın) sorusu gibi de düşünebilirz. İnsanlar real de bastırğıdı tüm şeylerini yansıtabilme fırsatı bulur. Peki bunun için bir platform kurulup asosyal kişiliklere insanlar ile iletişim fırsatı verilse ne olur ? 4chan gibi olur elbetteBiraz fazla komplo teorisi gibi gözükebilir ama bulunduğumuz bu evren de çıkarlar doğrultusunda işliyor maalesef. Eh dünyada sonuçta hem cennetin hem de cehennemin bir ön senaryosu.
Hayir yani.
Simdi niye beynimi yakmak istiyorsun?
Inanilir gibi degil.
Ben daha fizyonomik arinma tesislerini düsünmüstüm.
Mesela hamamda 40 tas su dökmek gibi.s
Ama hangi zihin , Süreyya hanım beyninizi çok sevdim ? Bana da bir demet sinapslarınızdan verir misiniz ufak bir miktar ?
Umarım şu an forum tanrıları bizi izlemektedir.
Satranc oynarken takas ederiz bir ara.:c:
Hmm casparov gördüm sizi ziyadesi ile