Forumda "Birebir" adlı "Şahsi Konularda Tartışma" alanını doğru buluyor musunuz?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Forumda "Bire bir" kapışmasını doğru buluyormusunuz?

• Evet

Kullanılan: 9 40.9%
  • Hayır

Kullanılan: 11 50.0%
  • Karasızım

Kullanılan: 2 9.1%

• Kullanılan toplam oy
    22
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimin; herhangi bir konuda hararetli ve sonu görünmeyen tartışmaların önünü kesmek için aldığı bu kararı doğru buluyor musunuz?

Şöyle ki,forumdaki aklınca isim vermeden laf sokmalar fazlasıyla can sıkıcı oluyor.
Bire bir tartışın çözün madem laf sokmalarınızı herkesin içinde yapıyorsunuz o zaman direkt isim vererek bir konuda karşılıklı herkesin önünde tartışmak da gayet doğal bir durum.
Ama tabii çoğu kişi haklılık için kendini yırtar. Bu yüzden de asla bir taraf,tamam sen haklısın abicim deyip karşılıklı özür dilenip olayın kapanacağını sanmıyorum.
Daha ilk denemeler bunlar ama deneyimledikçe daha iyiye gideceğini düşünüyorum elbette.

Güzel bir şey bence, ifşa işleri dökülmeye başladı, ekran görüntüleri falan. Yeni konu açtık, film ismi arıyoruz tartışmaya.

Basta guldum ama durum cok ciddi. Horoz dovusu izler gibi
Hos bir durum yok ortada
cozun deyip deyip insanlari tahrik ederek ve bunu milletin gozune sokacagi bir konu acarak neyin onune gececeksiniz? Haksiz cikmayi egosuna yediremeyip cirpinanlari mi?
Bu konu ile ilgili anket acilip sonucuna gore karar verilmesi gerekli.
Umarim kaldirilir.

bulmuyorum......... hiç etik bir oluşum değil........

images

Yahu boyle seyleri ya ozelinizde konuşun ya da susun.
hekez kendi hakliliginin pesinde.
iş govde gosterisine giriyor..
ee malumunuz trubunler ayakta.. bir cosku, bir cosku.
ver gazi, sustur susturabilirsen sazi efendim...

Bunun sevip sevmemeyle veya uyelerin sahsi istekleriyle yahut gonulleri olsun diye yapilmis bir uygulama olmadigini herkes oncelikle bir anlasin.

Nasil ki kurallar belli oldugu halde umarsizca hakaretlesmeye gidilen tartismalar varsa, bunun sonucunda gruplasmalar ve kavgalar cikiyorsa buda cozum icin en saglikli yontemdir.

Alakasiz konu basliklarinda mesaj silmektense problemlerini saglikli bireyler olarak halletsin insanlar.

Kara mizah olabilir ama tam olarak durum şu;
310253477023201.png

Kararsızım.
Hakaret, küfür olmadı, ban çıkmadı. Teke tek tartışıyorlar ne güzel. Bir sonuç çıkar mı çıkmaz ama olsun.

Ben birebir yaparsam kufrederim bence
Ya Lari, patronlara burada mi kufur etsek napsak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri