İç Oğlanı
Bronz Üye
ay burda açamam hayır.....Sen nasıl bir grup istiyorsun biraz açarmışın istediğin grubun özelliklerini![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ay burda açamam hayır.....Sen nasıl bir grup istiyorsun biraz açarmışın istediğin grubun özelliklerini![]()
3.grup W. - shinigami - anna karaninaSanırım sen benim banlanmami ısıtıyorsun
Şimdi grupları ben 3'e ayirdim
Bunlar @Hilal ve @Stockholm Sendromu n olduğu grup bu emin ol ki benim nezdimde birbirine en bagli grup gerek reel hayatda gerekse burada birbirlerine çok değer verdiklerini bilirim.
En önemlisi de @Stockholm Sendromu n geçmiş dönem benim en acılı günümde bana destek olmasını ve yanımda olmasını asla unutmam.
@Hilal belki bu forumda çoğuna itici yada havalı gelebilir ama şu varki çoğundan iyidir asla ve asla bir durumu izah ettiğin ve açıklamayı düzgün yaptığın zaman anlayissiz olmaz .
@Raijin bu arkadaşı pek tanımam ama dostlarına sadık ve muhabbeti güzel olarak bilirim
2. Grup @juju ların grubu içlerinde şuan için konuşmadığım insanlar olsada bunların geçmiş yıllardaki dostluk ve samimiyetlerine güvenirim. Asla birbirlerine kırıcı olmazlar birbirlerini satmazlar .
Diğer 3. Grup sakin bunlara birşey deme forum içerisindeki en tehlikeli ve en sinsi gruptur .
Kısaca Aklını kiraya vermiş diyebiliriz bu grup için
En sevdiğim grup @Stockholm Sendromu n grubudur
o masada olmak istiyorum.Türkiye gibi her masada varim.
bana göre de değil.Grup etkinlikleri bana göre değil..