Forumda bir gruba dahil olmamak

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sanırım sen benim banlanmami ısıtıyorsun:)
Şimdi grupları ben 3'e ayirdim :)
Bunlar @Hilal ve @Stockholm Sendromu n olduğu grup bu emin ol ki benim nezdimde birbirine en bagli grup gerek reel hayatda gerekse burada birbirlerine çok değer verdiklerini bilirim.
En önemlisi de @Stockholm Sendromu n geçmiş dönem benim en acılı günümde bana destek olmasını ve yanımda olmasını asla unutmam.
@Hilal belki bu forumda çoğuna itici yada havalı gelebilir ama şu varki çoğundan iyidir asla ve asla bir durumu izah ettiğin ve açıklamayı düzgün yaptığın zaman anlayissiz olmaz .
@Raijin bu arkadaşı pek tanımam ama dostlarına sadık ve muhabbeti güzel olarak bilirim

2. Grup @juju ların grubu içlerinde şuan için konuşmadığım insanlar olsada bunların geçmiş yıllardaki dostluk ve samimiyetlerine güvenirim. Asla birbirlerine kırıcı olmazlar birbirlerini satmazlar .
Diğer 3. Grup sakin bunlara birşey deme forum içerisindeki en tehlikeli ve en sinsi gruptur .
Kısaca Aklını kiraya vermiş diyebiliriz bu grup için

En sevdiğim grup @Stockholm Sendromu n grubudur
3.grup W. - shinigami - anna karanina
Grupu mu oluyor knk?
Baska gurup gelmedi aklimada

evet 11 ayın sultanı konumuza geldik, sıradaki kadınlar arasındaki gruplaşma konusu… bu konu da gittikçe daha komik bir şeye dönüşüyor, hiçbir şey yazılmasa bile…

Sanki böyle çok grupsu gibi duruyorum ama hiç grubum yok. Mevlana gibiyim, her gruba uyarım. Pkk yanlısı olmasın yeter…

Yıllar yılı forumda kendimle ilgili bir şeyler paylaştığım insan sayısı üç. Onlar da birbirinden bağımsız karakterler ve paylaştığım bilgi de derya değil. Hani beni sorsanız ağırlıklı kişisel görüşlerini aktarabilirler. Dogruya doğru yanlışa yanlış derim kendimce ya da işime geldiği gibi davranırım.Forumu kullanış şeklim bu yönde. Buna rağmen bir gruba dahil olduğum zaman zaman söylenir. Grubum ne,sloganı ne, üyeleri kim fikrim yok. Biri öğrenip paylaşırsa sevinirim. Hakkımda kendimle ilgili bilmediğim 'Murat şöyleymişsin' diye gülümseyerek okuduğum çok geri bildirim olmuştu zamaninda.
Eğlencelisiniz.

Hiç bir zaman kendimi bi grup'a yakın hissetmedim ne yalan sölim çok itici geliyor bana ya.
kralına eyvallahım olmaz yani
ama tabi tekil olarak sevdigim kisiler var ama öyle grupculuk yapıp şuna saralım şuna şöyle yapalım
işte bak şu sana şöyle yazdı cabuk gel foruma
ıyyyy kusacam sanırım lan

belki seyretmeyi seviyordur xd

Grup etkinlikleri bana göre değil. Üniversitede de sevmezdim. Mecbur kaldığım durumlarda da kriz geçirmelik.

Diğer versiyonu:

Sürü psikolojisi

gruplaşma kutuplaşma bana göre değil çünkü

Geri