Forumda bir gruba dahil olmamak

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Işin garip yani özellikle forumun en yetkili kişisi iseniz bi grubun bi mesajını sildiğinizde ona, diğerininkini sildiginizde diğerine dahil oluyorsunuz (!) 'git yalakalarini koru' vb. tepkiler alıyorsunuz. Şu an için zaman zaman X buna maruz kalıyor, halbuki böyle bir şey yok.
Bi insan yanlış anlayabilir, yanlış işlem yapabilir, o an sinirine yenilebilir hepimiz insaniz. Direkt onu koruyor,bunu koruyor,sunun kankisi vs yaftası yapıştırmak biraz kişi kendinden bilir işi olayına dönüyor. Hayattaki karar mekanizmanizi birini sevip sevmemek üzerine ya da kurduğu arkadaşlık ilişkileri üzerine çalistiriyorsaniz herkes de böyledir diye bisi yok tşk
madem konusunu açtın x özelinde değil genel konuşalım. ''halbuki böyle bir şey yok'' diye kestirip atamayız şu durumu. ortada karşılıklı hakaret olan tartışmalar varken bir tarafa yaptırım uygulandığını diğer tarafın es geçildiğini defalarca gördük. lütfen, tşk.

madem konusunu açtın x özelinde değil genel konuşalım. ''halbuki böyle bir şey yok'' diye kestirip atamayız şu durumu. ortada karşılıklı hakaret olan tartışmalar varken bir tarafa yaptırım uygulandığını diğer tarafın es geçildiğini defalarca gördük. lütfen, tşk.

Yanı ben kendi adıma konuştum zaten. Iyi bi yönetici oldugumdan da bahsetmedim. Burada samimi olduğum insanlar bile çok sınırlı. Yani kimi koruyayım. Halbuki böyle bir şey yoktan kastım kimsenin birini sevdiği için ya da grubuna dahil olduğu icin işlem yapmadığı durumu.Es geçmemisimdir ya da gecilmemistir demiyorum. Konumuz daha doğrusu benim mesajımın konusu bi gruba dahil olmak ve grup arkadaşlarını korumak cunku. Misal es geçilmiş gibi gözüküyordur fakat bi tarafın rapor geçmişi daha yoğun olduğundan sadece o tarafa ban uygulanmıştır ya da gerçekten hatalı bi karar verilmiştir. Sağlıklı bi karar verilememiştir. Her sonucu ergen gibi 'ama o onu seviyor,beni sevmiyor' moduna sokmanin anlamı var mı?

• Beğen
Tepkiler: X
Yanı ben kendi adıma konuştum zaten. Iyi bi yönetici oldugumdan da bahsetmedim. Burada samimi olduğum insanlar bile çok sınırlı. Yani kimi koruyayım. Halbuki böyle bir şey yoktan kastım kimsenin birini sevdiği için ya da grubuna dahil olduğu icin işlem yapmadığı durumu.Es geçmemisimdir ya da gecilmemistir demiyorum. Konumuz daha doğrusu benim mesajımın konusu bi gruba dahil olmak ve grup arkadaşlarını korumak cunku. Misal es geçilmiş gibi gözüküyordur fakat bi tarafın rapor geçmişi daha yoğun olduğundan sadece o tarafa ban uygulanmıştır ya da gerçekten hatalı bi karar verilmiştir. Sağlıklı bi karar verilememiştir. Her sonucu ergen gibi 'ama o onu seviyor,beni sevmiyor' moduna sokmanin anlamı var mı?
Bir islem yapildiginda alinan karar ne olursa olsun karsindaki bunun objektif oldugunu o an dusunemez bunlari cok yasadik maalesef. Halbuki yonetim olarak daha fazla insanin girmesini isterken nasil ve ne icin kullanicilari birbirinden ayiralim. Isin sonunda bir işlem yapildigi surece bunlar konusulur.

Onune gecemezsin yani, benim su forumda kirk yilin basi actigim konuyla bile aleni dalga gecildi ve rica etmeme ragmen, ben o olaydan sonra kimseye hicbirseyi anlatmak zorunda hissetmiyorum artik kendimi. Saygisizlik diz boyu, her turlu hakareti eder ama senden ultra saygi bekler. Cok guzel kafalar bunlar.

kim kimin gurubunda forumda kac adet gurup var hangi guruplar itici hangileri sevimli geliyo sizlere yazinda bilelim nick verin nick alooooo :emoji_hugging: :emoji_penguin:

Yine dejavu yaşadığım konulardan biri iyi hit yapar bu tür konular sözlüklerde.. p Zaman zaman gruplarda el değiştiriyor bir bakmışsın kavgalı olduğunu sandığın kişi diğer tarafa geçmiş ondan ona ondan ona hiç taraf değiştirmeyip çizgisini bozmayanlar da yok değil elbette ama maalesef bir elin parmağını geçmez o yüzden grupça yapılan her saldırı ve etkileşimde çok zevk aldığımı söylemeden edemeyeceğim.. .d

Yine dejavu yaşadığım konulardan biri iyi hit yapar bu tür konular sözlüklerde.. p Zaman zaman gruplarda el değiştiriyor bir bakmışsın kavgalı olduğunu sandığın kişi diğer tarafa geçmiş ondan ona ondan ona hiç taraf değiştirmeyip çizgisini bozmayanlar da yok değil elbette ama maalesef bir elin parmağını geçmez o yüzden grupça yapılan her saldırı ve etkileşimde çok zevk aldığımı söylemeden edemeyeceğim.. .d
Bana da söylesene aramizda nxjxjd:D

Geri