Forumda alkol kullanmayan üyeler

Konu sahibi son olarak 18 gün önce görüldü
Türk kahvesi en kötü alkolüm.
Alkol kullanmamak güzel şey, türk kahvesi veya sütlü filtre kahve deneyin.

Alkol tüketenleri anlayamıyorum, hep sağlığa, hem keseye hem de ahirete zarar...

3 yanlış çok şey götürür...​

Siz Ağzınızın Tadını Ne Bilirsiniz.

13133089_10207477973921867_7268990497579376060_n.jpg

Ankara Kübana Gazinosu :p

Konu sahibi önce bu tayfanın roman ve şiir okuyan insanlar olduğunu hayal etmiş,
Sonra hep birlikte kitap cafede roman ve şiir okuyup hayallere daldıklarını hayal etmiş,

Ben burada gerçek hayat ve hayalin iç içe geçtiği en az 3 kademeli bir hayalception görüyorum, sizi bilemem.

Şaka bir yana herkes biliyor ki muamezekâr tayfanın romanla, şiirle, sinemayla, sanatla işi olmaz arkadaşlar. Bakın bu konuda bile bir sürü çay kahve muhabbeti ve görseli var ama 2 sayfa kitap göremedik. Okunacaksa da ötekiler okuyor, yazılacaksa da ötekiler yazıyor.

Ah bu ön yargılar.. Ne demiş Dostoyevski, ”Herkesin yanlış yaptığı şeyi sen doğru yaparsan; Herkesin yaptığı doğru, senin yaptığın yanlış olur.” her şeye rağmen doğruyu yapmaya devam..

Butun yorumlari issiz gibi tek tek okudum. Konu sahibinin "kahve roman muhabbet" ve izmirlinin "sampuan gibi tuketiyorlar" mesajlari beni benden aldi.

Ben ara sira atiyom Allah var.
Niye yalan sölim simdi?
Ama foruma alkollü girmedim hiç.
Ayik kafayla bazen zor cekilen olaylara alkollü de yaklasmiyorum.

Bizimde çay ve kahve fotolarımız eksik olmuyor... herkes ne seviyorsa onu içiyor.
Ama bence onlarda çay kahve eşliğinde kitap cafeye gidebiliyorlardır.....

Icmiyorsak bi sebebi var
Azaları kategorize eden bir konu daha

Geri