Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@Prodesmotes sen hakaret etmeden goruslerini anlatamiyormusun dostum, bak arkadaslar nazik bir dille mesajlarini silmişler. IQ da zekadan bahsetmissin, demek ki sana hakaret icerikli mesaj attirmiyorlar.
Hemen o cok yuksek IQ’nu kullan ve hakaret etmeyi birak. Yoksa senin gibi bir genius’i banlamak zorunda kalacagiz.
@Prodesmotes sen hakaret etmeden goruslerini anlatamiyormusun dostum, bak arkadaslar nazik bir dille mesajlarini silmişler. IQ da zekadan bahsetmissin, demek ki sana hakaret icerikli mesaj attirmiyorlar.
Hemen o cok yuksek IQ’nu kullan ve hakaret etmeyi birak. Yoksa senin gibi bir genius’i banlamak zorunda kalacagiz.
yalanin batsin emi@Mrt hoş geldin, seninle birlikte savunmaya geçeceğiz.
Forum oyunlarını oynamayı öğreteceğim sana, gurbetçi kardeşim ben AKP İF gençlik kolları başkan yardımcısı.. başkan da Psinoza.
Kim sırf AKP'li diye kovuldu canım. Hayatınız yalan, iftira ve algı. Bak sen varsın mesela, kimiyi artık utancındsn kendisini gizliyor, bazılsrı başka güvenilir liman arıyor, ismail89 gibilerde buharlaşıp gittiler.Forumda bölücülere yer var ama ak partililere yok
Yaz yazzzzz...Birini biliyorum, yazsam yer yerinden oynar.
Susma hakkimi kullaniyorum.