Forumda AKP savunucusu kalmaması

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İkili, üçlü hatta grup tartışmalarına girmeyin, hakaret etmeden küfür etmeden mesajlarınızı yazın.

üff alt kültür melnur'a sorduğum soru da silinmiş. pro'yu tahrik etme, melnur olsa tahriş derdi içten içe gülerdim ama neyse..

@Prodesmotes sen hakaret etmeden goruslerini anlatamiyormusun dostum, bak arkadaslar nazik bir dille mesajlarini silmişler. IQ da zekadan bahsetmissin, demek ki sana hakaret icerikli mesaj attirmiyorlar.

Hemen o cok yuksek IQ’nu kullan ve hakaret etmeyi birak. Yoksa senin gibi bir genius’i banlamak zorunda kalacagiz.

@Prodesmotes sen hakaret etmeden goruslerini anlatamiyormusun dostum, bak arkadaslar nazik bir dille mesajlarini silmişler. IQ da zekadan bahsetmissin, demek ki sana hakaret icerikli mesaj attirmiyorlar.

Hemen o cok yuksek IQ’nu kullan ve hakaret etmeyi birak. Yoksa senin gibi bir genius’i banlamak zorunda kalacagiz.

Bana küfür ediliyor, karşılığı yok, o insanları etiketleyip bir şey yazmıyorsun. Ben kimseye küfür etmemiştim.

Boş muhabbet yapma, benim de mesajlarımı nazik bir dille silsinler o zaman.

Senin yöneticin: "Ban yetkim olsa banlayacağım" diyor, sen bana saldırıyorsun. Kafanız mı karışık?

Bir zamanların aşırı solcusu ve koministi olan @BuYuCu bugun Akp li dostlarıyla beraber
Dik dur eğilme koministler seninle reis diyor :)
o değilde bakıyorumda artık @eviL bile akp ye giydirmeye başlamış. umut sizi ben Akp li bilirdim :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
kalmistir kalmistir saysaybitmez kizlar daha cogunlukta bence forumda

@Mrt hoş geldin, seninle birlikte savunmaya geçeceğiz.
Forum oyunlarını oynamayı öğreteceğim sana, gurbetçi kardeşim ben AKP İF gençlik kolları başkan yardımcısı.. başkan da Psinoza.

@Mrt hoş geldin, seninle birlikte savunmaya geçeceğiz.
Forum oyunlarını oynamayı öğreteceğim sana, gurbetçi kardeşim ben AKP İF gençlik kolları başkan yardımcısı.. başkan da Psinoza.
yalanin batsin emi :emoji_nerd:
tamam forum oyunlarini genede ögret bana

AKP li Run bey

Eğer savunulacak olsaydı hiç birinizi dinlemezdim. Siz kimsiniz. Maalesef yanlışlar yapıyor ve çıkılmaz yokuşa sürdü ülkeyi politikaları ile hele ki son zamanlarda mahfetti ülkeyi. Bu sadece benim değil hepinizin sorunu.

Forumda bölücülere yer var ama ak partililere yok
Kim sırf AKP'li diye kovuldu canım. Hayatınız yalan, iftira ve algı. Bak sen varsın mesela, kimiyi artık utancındsn kendisini gizliyor, bazılsrı başka güvenilir liman arıyor, ismail89 gibilerde buharlaşıp gittiler.

Bu Diğer partilerin ve görüşlerin de mükemmel oldugunu göstermez hepsi aynı bkun laciverti

Birini biliyorum, yazsam yer yerinden oynar.
Susma hakkimi kullaniyorum.

Geri