Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yanlış anladınız abicim.Bu kadar çabuk kırılmayın lütfen.bu konuların hepsi güncel,en az haftada bir iki haber ekleniyor,ama ilgi olmayınca sitem ediyorum.
ben yeni kullanıcı değilim,yaşımda ufak değil neyi nerde yapacağımıda kimseye soracak değilim.site sahibi uygun görürse alır yöneticiliğimi olur biter.
Hanfendi bu konudan lütfen uzaklaşır mısınız? Ufkunuz falan açılır mazallah.@Karga 'nın tavsiye ettiği filmleri izlemeyin)

The platform izle paylaşmayınca ne acı sonlar yaşanıyor gör.Ne yani konunuzu dahi paylaşmayıp uzaklaştırıyorsunuzHanfendi bu konudan lütfen uzaklaşır mısınız? Ufkunuz falan açılır mazallah.

The platform izle paylaşmayınca ne acı sonlar yaşanıyor gör.Ne yani konunuzu dahi paylaşmayıp uzaklaştırıyorsunuz)
Sonu hiç beklediğim gibi bitmedi.Pek hoş bir sınıf eleştirisi. Kurgu iyidi, ama açık bırakılan noktalarda yok değildi. Akıcıycı, fakat daha uzun tutulması, ayrıntılara girmesinden zarar gelmezdi.
Sonu hiç beklediğim gibi bitmedi.
Filmi izlerken mide bulantısından, iğrenmekten, hiç bu kadar ayrıntılı düşünmedim.Ne beklediğini bilemiyorum ama sonuç az da olsa tatmin ediciydi.Hani kadın söylüyor ya “delikte 16 yaşından küçük kimse yok” diye. Ee ama var, küçük bir kız çocuğu var. Yani sisteminizde koca bir delik var yada koca bir sorun var yada gözden kaçırdığınız veya görmek istemediğiniz bir sorun var. görüp de umurunuzda olmadığı için, sorunu halledemediğimiz için veya hatanızı kabul edemediğiniz ve bu sistemde hatanın olduğunu kimsenin bilmesini istemediğiniz için görmediğiniz koca bir sorun var.Evet çoçuk "delikte"bir gedikti ve mesaj olarak yönetime gönderildi.
Filmi izlerken mide bulantısından, iğrenmekten, hiç bu kadar ayrıntılı düşünmedim.
Yok sağol almayayım. Bu gece film izleyesim pek yok.açık söyliyeyim zerre etkilemedi. kusturacak bir film istermisin?
The dreamers(düşler, tutkular ve suçlar)
Fransa'da alevlenip tüm dünyayı etkisi altına alan '68 olayları sırasında, Fransa'dayız... '68 kuşağı ruhuna sıkı sıkıya bağlı olan Isabelle ve kardeşi Theo, ailelerinin tatile çıkması nedeniyle Paris'te yalnız kalmış, bu sırada da Amerikalı bir öğrenciyle tanışıp arkadaş olmuş, onu evlerine davet etmişlerdir. Matthew'ı Isabelle ve Theo ile buluşturan şey ise büyük ölçüde sinema olmuştur. Dışarıda, sokaklarda devrim sesini yükseltirken üçlü arasındaki tutku ve cinsellik alevlenmektedir.
![]()
Yavrum yalnız bu pek kıyıda köşede değil ama güzel filmdir herkes beğenmez diye düşünüyorum yine de tavsiye ederim ben de.