Foruma Yeni Üye Olan Kişilere Yaklaşım..

Konu sahibi son olarak 4140 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]icjDPI1KbDg?t=4m19s[/YOUTUBE]

Verdigim yerden dinleyelim aramizda kusluk olmasin aydin erkes

Türk Dil Kurumda Çalışmıyorum,
Muhasebeciyim..
Oldu mu ?

Ben Merak Ettiğim,
Acaba Ben mi Yanlış Düşünüyorum ?
Düşüncesine Kapıldığım Bir Konuyu Tartışmaya Açtım..

Herkez Fikrini Yazsa Başka Konulara Değinmeden,
Böyle Karşılıklı Laf Atışmalarına Girilmez..

olmasına oldu da bro siz çok ciddiye alıyosunuz muhabbetleri geyik yapıyoruz biz yani geyik derken hayvan olanını yapmıyoruz muhabbet türü olarak da geyik sıfatı yerleşmiştir güzel dilimizde ayrı yetten birinin inancı kimsenin bi yerlerine batmamalı önce insanlık bilelim ona göre yürüyelim kardeşim

Konu tartışmaya açılarak doğru bir şey yapılmış.
Konu tartışmaya açık bir konu çünkü.
Kimi arkadaşlarımız gelenleri farklı karşılayabiliyor bunu da daha önceki arkadaşlıkları ile bağdaştırmamız mümkün
Sıfırdan üye olmuş yabancı kişilere olan bu yaklaşımı ise hoş karşılamıyorum.
Konuya yorum atan herkesin Tartışma kurallarını okuyarak yorum yapmasını rica edeceğim.
Konunun dışına çıkan ve karşılıklı şahsi tartışmaya dönecek yorumlar tarafımca silinecektir

yeni gelen üyeye sormak lazım "rahatsız mısın kardeş ?" diye varsa bir rahatsızlığı silersiniz yorumları. ben yeni elemanın bir rahatsızlığını göremedim. hoş "takıma alalım, mevkin ne" dedim ne anlaşıldı acep :d

olmasına oldu da bro siz çok ciddiye alıyosunuz muhabbetleri geyik yapıyoruz biz yani geyik derken hayvan olanını yapmıyoruz muhabbet türü olarak da geyik sıfatı yerleşmiştir güzel dilimizde ayrı yetten birinin inancı kimsenin bi yerlerine batmamalı önce insanlık bilelim ona göre yürüyelim kardeşim

Çok Haklısınız,
Kesinliklee İnsalık Bilmek Gerekiyor..
Ve Saygı..

Sizde Yazılarınıza Dikkat Ederek Saygı Denilen Konuda Bir Adım Atmalısınız..

Sahsen ben rahatsiz olmuyorum bu karsilamadan.
Tanisma konularina sadece 'hosgeldin' yazilacak diye bir kural yok.
Mizahtan korkmayin,yazilan herseyi ciddiye almayin.
Gizli bir ateist orgutun temelleri forumda atilmiyor.
Anlasabileceklerini,ortak yonleri oldugunu dusundukleri uyelere sakayla yaklasmalari dogal.
Eger uye rahatsiz olursa sikayet eder,mesaj silinir.

Kinyas karşılanan kişi rahatsız değilken bu mizahtan senin rahatsızlık duyduğun durum nedir?
ReSTFuL tartışmaya açık halini biraz daha açar mısınız?Neyi tartışıyoruz? Ona göre yazalım.

Konuya baktım, yeni gelen üye de aynı geyiğin içinde.
Belli ki ya birbirlerini tanıyorlar, ya da bu durumdan zevk alıyorlar,
insanlar burada istedikleri gibi eğlenebiliyor ve diğer insanlara hakaret etmiyorsa dilediklerini yapabilirler.
Ben ortada kötüleyici unsur bulmadım. Boşverin bu muhabbetleri açın bi Sezen dinleyin mübarekler.

Kinyas karşılanan kişi rahatsız değilken bu mizahtan senin rahatsızlık duyduğun durum nedir?
ReSTFuL tartışmaya açık halini biraz daha açar mısınız?Neyi tartışıyoruz? Ona göre yazalım.

Konuya benim ve henynin yazdığı yorumda neyin tartışmaya açık olduğu belli olmuş gibi .
Konuyu foruma üye olan kişileri makarayla karşılamak normal mi değil mi şeklinde ele alır ve bu durumdan yola çıkarak fikirlerimizi beyan edersek bu konu çerçevesinde düşüncelerimizi kişiselleştirmeden yazabiliriz. :cici:

Sahsen ben rahatsiz olmuyorum bu karsilamadan.
Tanisma konularina sadece 'hosgeldin' yazilacak diye bir kural yok.
Mizahtan korkmayin,yazilan herseyi ciddiye almayin.
Gizli bir ateist orgutun temelleri forumda atilmiyor.
Anlasabileceklerini,ortak yonleri oldugunu dusundukleri uyelere sakayla yaklasmalari dogal.
Eger uye rahatsiz olursa sikayet eder,mesaj silinir.

Düşüncelerin İçin Öncelikle Çok Teşekkürler Arkadaşım..

Hani Diyorsun Ya Konuyu Açan Üye Rahatsız Olursa Şikayet Etsin Silelim Diye,
E Ozaman Tanışma Bölümünü Biz Görmeyelim ?
Sadece Yeni Üyeler Görsün..

Bizde Bu Forumun Üyesi Değil miyiz ?
Bize Açık Olan Bölümlerde A'dan Z'ye Fikrimizi Beyan Edemeyecekmiyiz..?

Insomnia Sizde Cevabınızı Bu Yorumda Bulabilirsiniz..

Kinyas fikirlerini tabiki açıkça belli edebilir yorumda bulunabilirsin.
Ama daha öncede dediğim gibi yeni konu açan arkadaşlar daha eski bir forumdan veya başka bir yerden tanıdık oldukları arkadaşlar.Sen makara yapmak istemiyorsan sadece hoş geldiniz yazar çıkarsın ve o kişide aynı şekilde karşılık verir.Diğer arkadaşların samimiyetine karışmamız özgürlüğüne el koymamız demek olmuyor mu?

Kinyas o makaraya seni dahil edip şahsına bir ithamda bulunulsaydı bu şikayeti etmeni haklı bulurdum. Ama şu durumda çok yersiz bir tartışma olarak görüyorum konuyu.

Düşüncelerin İçin Öncelikle Çok Teşekkürler Arkadaşım..

Hani Diyorsun Ya Konuyu Açan Üye Rahatsız Olursa Şikayet Etsin Silelim Diye,
E Ozaman Tanışma Bölümünü Biz Görmeyelim ?
Sadece Yeni Üyeler Görsün..

Bizde Bu Forumun Üyesi Değil miyiz ?
Bize Açık Olan Bölümlerde A'dan Z'ye Fikrimizi Beyan Edemeyecekmiyiz..?

Insomnia Sizde Cevabınızı Bu Yorumda Bulabilirsiniz..

Tanisma bolumunde sistem yeni gelenin konuyu acmasi,diger uyelerin hosgeldin tarzi mesajlar atip uyeye yardimci olmasi seklinde.
Yani o bolumde zaten fikir beyan edilecek bir olay olmuyor pek.
Sizin yorumunuza,sizin sahsiniza hosunuza gitmeyen herhangi bir mesaj olursa raporlarsiniz,ilgilenilir.
Diger uyelerin,yeni kullaniciya attigi her mesaj o iki uyeyi ilgilendirir.
Kufur vs olmadikca bizim de yapabilecegimiz birsey olmuyor.
Sahsen uyeleri kisitlamamayi ilke edinen bir yoneticiyim.
Bu tarz yorumlar bence mizah amacli.

Sen Şuan Bir Fikir Beyanında Bulundun mu Insomnia ?
Yoksa Bu Yazılarının İçinde Gizli Biryerlerde Benim Sorumun Cevabı Varda Ben mi Bulamıyorum ?

Öncelikle Şunda Anlaşalım,
Ben Kimsenin Özgür Düşüncesine Müdehale Etmiyorum..

Ya Ben Soruyu Sizlere Düzgün Şekilde Soramadım,
Ya da Sizler Beni Anlamıyorsunuz..

Yorumlara Bakılırsa Sorun Bende..
Alacağım Cevabıda Aldım Sağolun Hepiniz Ayrı Ayrı,
Beni Aydınlattığınız İçin Teşekkürler.. :)

Bence espri amaçlı ortamı yumuşatmak için kullanılan sözler şakayı kaka yapıp anlamamışsın dostum . :)

Kinyas

Fakat Bazı Arkadaşlarımızın Karşılama Şeklini Çok Yadırgadım..
Şimdi Anlamadığım Şey Amaç Ne ?
Bu Yorumu Yapanlar Arasında Moderatörlerin Bile Olması Gerçekten Çok Üzücü..

soruyu düzgün şekilde soramadığın kısmına katılıyorum. soru sormadın zaten, bildiğin yargıladın. bunların içinde moderatör'de varmış demek ne demek abicim? biz öcü müyüz yahu? biz seni oraya mention yapıp senin üzerinden geyik yapmadık ki? neden bu kadar bozuldun anlamadım. hem diyorsun hep beraber iyi geçinebiliriz, hemde ayrıştırma yapıyorsun.

Kinyas

soruyu düzgün şekilde soramadığın kısmına katılıyorum. soru sormadın zaten, bildiğin yargıladın. bunların içinde moderatör'de varmış demek ne demek abicim? biz öcü müyüz yahu? biz seni oraya mention yapıp senin üzerinden geyik yapmadık ki? neden bu kadar bozuldun anlamadım. hem diyorsun hep beraber iyi geçinebiliriz, hemde ayrıştırma yapıyorsun.

Evet Haklısın,
Ben Anlatamamışım..

Ve Anlayamamışım..
Teşekkür Ediyorumm Bu Güzel Aydınlatıcı Yorumlar İçin..

O bölüme hiç girmeyen ve hiç kimseye hoş geldin demeyen biri olarak bu konu hakkında fazla bilgisiz olduğumu düşünüyorum, fakat seni az çok anladığımı umuyorum ve demek istediğinin 'insanların tanımadığı insanlara bu tarz yaklaşımlarını hoş karşılıyor musunuz' (olduğunu düşünüyorum).
Biz kimsenin (yönetim olarak) forumda duruşuna ve konuşma tarzına karışmıyoruz ancak hakarete varan, tartışma niteliği taşıyan ve üyenin isteği doğrultusunda bazı mesajları silebiliyoruz, amacımız kimseyi sıkmamak, sonuçta çoğu insan buraya günlük hayatın saçmalıklarından ve bunalımından kaçıp geliyor. Makara yapmak veya şaka yapmak saygı kuralları çerçevesinde olduğu müddetçe ve üyeleri rahatsız etmediği sürece mümkündür diyorum. : )

Küfür ve alenen ağza alınmayacak hakaret olmadıkça kimsenin yazıp çizdiğine müdahale edemeyiz. Sonuçta Oxford Akademisi değiliz; herkes ciddi şeyler yazsın.
Yakın arkadaşlıkları vardır, samimiyetleri vardır yazar.
Mesela ReSTFuL'a ben ağzıma gelen her şeyi sayarım. Mizahi ya da değil bu birbirimizin samimiyeti ve yakınlığından ileri gelir.
O arkadaşlar aralarında geyik yapmışlar. Mesaj silme ya da bu duruma izin vermeme gibi bi şeyimiz olamaz. O kişi rahatsız olursa şayet rapor eder ya da pm atar.
Başka türlü küfür ve hakaret yoksa dokunmayiz. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri