Foruma Yeni Üye Olan Kişilere Yaklaşım..

Konu sahibi son olarak 4141 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle bu konunun açılma sebebini haklı buluyorum.bende yeni üyeyim bu tarz yorumlar olmamakla beraber çokta hoş karşılandım.ve bundan,bu sitede olmaktan memnunum.

13 senedir internet kullanan ve bunun yaklaşık 10 senesini moderatör ve yöneticilik yapmış biri olarak;

konuyu açan arkadaşımıza şu yönden bakarak hakveriyorum, siteyi sahiplenmiş ve daha ciddi paylaşımlar olmasını düşünmüş olabilir.siteye gelen kişileri daha olgunca karşılamak ve siteye yararlı olmasını sağlamak için bu düşüncede olabilir.hakveririm.

diğer yandan konuda yorum yazan diğer arkadaşlarada hakvermek gerekir.siteyi sahiplenmeden veya sahiplenmiş olsalar bile günün stresini atmak için,sanal bir ortamda keyifli bir sohbet veya konu içlerinde paylaşımlarıyla stres atmak isteyebilirler en doğal haklarıdır.

genel anlamda saygı ve hoşgörü çerçevesinde ayrıca site kuralları bozulmadığı sürece her türlü fikre saygı duymak gerekir diye düşünmekteyim.

Amacım taraf tutmak değil kendi tecrübelerimden yararlanarak fikir beyan etmektir.yanlış anlaşılma olmasın amaç polemik yaratmak değildir.

Sevgi ve Saygılarımda...

Çok iyi karşılandım.Çok iyisiniz falan.

Nüktezar ile bi tanışıklığınız var mı?

Nuri Baba Akasya Durağından.
Climax ise çaycı Ali Kemal. Araları iyi olduğu için şakalaşmışlar askşalksşaks

Ben de kim kime asılıyor acaba diye bir merakla içeri daldım..:D Ve şaşırdım..: ))

Hoşgeldin, hoş kalasın tekrar...

O değil de bende hg.hb.a.slm. filan yazılmasından aşırı rahatsızım.
Kısaltmalara karşı düşmanlığım var malesef :T:

Merhaba Arkadaşlar,
Az Önce Foruma Yeni Üye Olmuş Bir Arkadaşın Konusuna Girip, Hoşgeldin Diyecektim..

Fakat Bazı Arkadaşlarımızın Karşılama Şeklini Çok Yadırgadım..
Bunu Daha Önce Farklı Bir Kişi Forumda Tanışma Bölümüne Konu Açtığında da Görmüş,
Yadırgamıştım..

Sizce Foruma Yeni Gelen Kişilere;

Bunun Yanı Sıra http://www.forumbahane.net/tanisalim-konusalim/495316-dostum.html Arkadaşımızın Tanışma Konusuna Bakın,
Silmiş Birçok Yorum Göreceksiniz..

Şimdi Anlamadığım Şey Amaç Ne ?
Bu Yorumu Yapanlar Arasında Moderatörlerin Bile Olması Gerçekten Çok Üzücü..
Gruplaşma Çabası Neden Olur İnsanlarda ?

Hep Beraber Güzel Zaman Geçirebiliriz Değil mi ?

Ben Özellikle Yönetimde Bulunan EmRe, GüLSe, Lethe, PıRıLTı, ReSTFuL Ve Yazmayı Unuttuğum Diğer Yönetici Arkadaşların Yorumlarını Merak Ediyorum..

Sizler ve Diğer Arkadaşlar Bu Tarz Yazıları Destekliyor musunuz ?
Normal mi ?
Yoksa Ben mi Çok Büyütüyorum Bazı Şeyleri ?

Buarada Dipnot Düşmek İstiyorum,
Örnek Verdiğim Arkadaşlarla Hiçbir Sorunum Yok..

ben yeni bir kullanici olarak sunu soyleyebilirim. bu tur davranislari asla desteklemiyorum. birileri hic tanimadigi bir insana nasil bu derece tutum sergileye bilir. mizah var da biz mi anlamadik sayin yonetici? kaldi ki bu sadece hos geldin bolumunda olan davranislar degil. bir konu acmaya kalksaniz isi farkli boyuta tasiyan insanlar var. forum oyunlari deseniz ayri bir durum. haberler bolumunda hic yapmadigim ve asla hoslanmadigim ''ulan'' kelimesini sarfettimigim icin @Huma mesajimi sildi ve konuyu kitledi. yanlis anlasilmasin dogru olani yaptı. ama, ne hikmetse her konuda ''ulan,lan'' kelimeler sarfediliyor. yazmaya utandigim daha nice edepsiz kelimeler ve sozler. nicin onlarin bu soyledikleri kelimeler silinmiyor? simdi burada kim hatali, bu kelimeleri sarfedenler mi yoksa buna izin veren yoneticiler mi?
ReSTFuL objektif yaklasiminiz icin ayrica tesekkurler.

O değil de bende hg.hb.a.slm. filan yazılmasından aşırı rahatsızım.
Kısaltmalara karşı düşmanlığım var malesef :T:

Yok Aşram,
Zaten Sadece Hoşgeldin Denilsin Demiyorum Bende..

Tanışma Bölümü Ya Hani;
Adını Sor, Memleketini Sor, Yaşını Sor, Ne Bileyim Sen Kendini Tanıt..
Tanışma Bölümü Ya..

Hanii Bu Tarz Sohbet Daha İyi Olur Diye Düşünüyorum..

Yoksa Kimsenin Özgür Düşüncesine Bir Kısıtlama Getirme Çabam Yok...

endofme Neye Şaşırdın Anlayamadım ?

Bu Konu Hakkındaki Düşüncelerime mi ?
Yoksa Böyle Konu Açmamamı ?

Biraz Fikirlere Saygımız Olsun..
Yorumunuzu Yazın da, Böyle Dalga Geçer Havalarına Girmeyin..
Hepimiz Eşit Şartlardayız ve En Önemlisi İnsanız..

Bi Tartışma Konusu Açayım Dedim, Açtığıma Bin Pişman Oldum..
Farkındalık Yaratayım Diye Bu Denli Saptırılmaz Konular..

Endofme Sende Bu Yazımı Kişisel Olarak Üzerine Alınma,
Lafım Ortaya..
Üstüne Alınan Alınır..

Neyse Sizlere Keyifli Forumlar Olsun..

Çok samimi ve sıcakkanlı bir karşılamanın yanında 'eski üye misin?' sorularıyla karşılaşmanızda muhtemeldir. :)

Yeni üyelikten çıkmış olsam da :sırıt: şuana kadar bir sorun yaşamadım. Yaşamayız da dikkatim şaşmaz umarım.

Meclis değil, eğlence platformu.
Tabii ki geyikle karşılayan vs. olacak.Geyik kaldıramıyorsa dile getirir,kimse de daha geyik yapmaz o kişiye karşı.

o zamanlar foruma yeni üye olmuştum. adeta bir yabancı gibi geziniyordum. yol bilmezdim, iz bilmezdim. herkesi kendim gibi sanıyordum. ta ki konularda gezinirken 2 kız tarafından takip edilip hunharca tacize uğrayana kadar. o günden sonra hiç eskisi gibi olamadım. o neşeli, hayat dolu, renkli, cıvıl cıvıl böyürtlen gitmiş, yerine sanki karanlık, gotik, kendi kabukunda, somurtkan, kimseye güveni kalmamış bir böyürtlen gelmişti.

masum artık oğlun deyil anne :s:

Hiç1ini sevmiyorum..... Ha muamezekârsa meselam, Larien gibi, iş değişir. Sevebilirim. Ama kesin değil. Muyallak.​

Ben aylar sonra farkediyorum yeni mi eski mi kimdi kim değildi. Farketmediğim de çok oluyor.

Açmasa da buralardadır belki:dd 27727727 karakterli insanlar mevcut idi forumda.
Delüğanlı feyk skjh.

O yüzden paranoyak olduk. yeni gelen üyelerin hepsini feyk sandık,belkide yanılmadık. Bilemedim:dd

yeni gelen kızlarla ben ilgilenirim
saplar sizin olsun

Çok zamandır yeni üye akışı durmuş durumda .
Gidenler dönüp dönüp geri geliyor gibiler üçer ,beşer .

beni de feyk sanmışlardı kaç kişi sormuştu eskilerdenmisiniz siz omusunuz şumusunuz diye

Yeni gelen üyelere tepkimiz;

şu feyk mi lan

[YOUTUBE]oCwV0RQvh_U[/YOUTUBE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri