Foruma Yeni Üye Olan Kişilere Yaklaşım..

Konu sahibi son olarak 4141 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni üyelerin çoğu eski üye olunca insan bir şüphelenmiyor değil.. .p

Herkese potansiyel multi gözüyle bakıyorum..

Fake olmalarındaki amaç ne onu anlamadım.bende eski üyeyim dilemma adımdı ama eski mailimin şifesini unuttuğum için malesef yeni profil aldım.biraz dışlanmış gibi hissetsemde söylemlerden:anla: burda olmak güzel :))

Ben yeni uye sevmiyorum ya hepsini ismi lazim olmayan sahis saniyorum. Kadin psikolojimi bozdu. Uzun zaman gecmesi lazim uzerinden alismam icin .)

Hangi kadin Nilu?

Ben de uzun sure gozlemliyorum. Dedikoducu mu, insanlari birbirine mi dusuruyor, burnu havada mi, karakteri guzel mi filan gormem lazim. Oyle hemen isinamiyorum ben

genel yapım itibariyle zaten 1 ya da 2 üye (bak üçüncü yok bile yani) dışında kimin ne halt olduğu beni ilgilendirmediğinden (umrumda olmadığı için de denilebilir) yeni eski ayırt etmediğim için beni ilgilendirmeyen konu.

Bak böyle yapınca mesela hiçbir şeyi kafaya dert etmemiş oluyorsunuz ve ruh sağlığınız da bozulmuyor.

bkz: sülalem raad panpa

genel yapım itibariyle zaten 1 ya da 2 üye (bak üçüncü yok bile yani) dışında kimin ne halt olduğu beni ilgilendirmediğinden (umrumda olmadığı için de denilebilir) yeni eski ayırt etmediğim için beni ilgilendirmeyen konu.

Bak böyle yapınca mesela hiçbir şeyi kafaya dert etmemiş oluyorsunuz ve ruh sağlığınız da bozulmuyor.

bkz: sülalem raad panpa

Kim o 2. üye garamurat:dd
1ini biliyorum.s

2014 de acilmis konu.Simdi 2019.
Beim üyelik tarihim 2017.
Yani ne diyeyim bilemedim.

Banlı olduğum dönemde multi hesabımdı o benim. Kinyas başkalarının fotoğrafını foruma atmıştı kendi fotoğrafları gibi.

İyide senin dediğini Maria puder de yapmıştı, iki üyeliğide açık, banlı değil.
Öyle bir üye var, fotosu sahte olsa nolur, milletin burda sergilediği karakter sahte

Maria puder bi süre banlı kaldı açıldı banı.
Bu niye açılmadı bilemiyorum.

Onun banlı kalmasının sebebi fake fotolar değildi, başka nickle takılıyordu o yüzden banlı kalmayı o istemişti.
Dediğim gibi, fake fotolar ban sebebi olmamalı.
zaten ben yüzyüze gmrüşmediğim herkesin fak olduğunu var sayıyorum, ve bu yüzden pek ciddiye almıyorum.
Emre dahil.
Marla ve saz arkadaşları da hiç inandırıcı gelmiyor mesela

Onun banlı kalmasının sebebi fake fotolar değildi, başka nickle takılıyordu o yüzden banlı kalmayı o istemişti.
Dediğim gibi, fake fotolar ban sebebi olmamalı.
zaten ben yüzyüze gmrüşmediğim herkesin fak olduğunu var sayıyorum, ve bu yüzden pek ciddiye almıyorum.
Emre dahil.
Marla ve saz arkadaşları da hiç inandırıcı gelmiyor mesela

Iyi de başkalarının fotoğrafını böyle bir ortamda paylaşıp bu benim şahsıma ait demek suç. Kinyas kişisinin yaptığı da suç yani.
Multi olmakla fake olmak farklı şeyler.

Iyi de başkalarının fotoğrafını böyle bir ortamda paylaşıp bu benim şahsıma ait demek suç. Kinyas kişisinin yaptığı da suç yani.
Multi olmakla fake olmak farklı şeyler.

Suç onun suçu, sanal dünyada neler dönüyor. Burası da bir nevi sosyal medya. Face de İnstada herkes fake foto paylaşıyor ama kimse banlamıyor.
Sana bana siyasilere küfredenlere bile 7 gün ban atılıyor, adamın eğer kendini olduğundan başka biri gibi göstermesi ortaya çıktığında, bu onun utanç duyması gereken bişey, bize ne.
Benim için tip, foto önemli değil.
Kafa dengi yorumlar yapması, eğlenceli olması yetmez mi? Sonuçta bu yorumları yapan bilgisayar değil, bir insan.
TT ninde banı açılsın mesela.
Fotoları yönetim siler, bu işten sıyrılır. Gerisi onunla ve fotosunu kullandığı adam arasındaki problem.
Çok konuştum, yoruldum :liv:

eski yeni fark etmiyor...
egilimler "bir acik yakaladik cullanalim" uzerine kurulu oldugundan
empati ve ozelestirinden uzak bir yaklasim
insanoglu cidden seni yaralayacak noktayi hic iskalamiyor

Yeni nesil para verilse gelip zaman harcamaz bu forumlarda. Artık forum muhabbeti öldü. Son kuşaklar biziz.

Biz gidersek burası da çöplüğe döner.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri