Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Vay be Kinyas gibi bir delikanlı vardı bu forumda bi zamanlar.
Murat açsana kinyasın banını, herkesinki açıldı
Fake o
Gerçeği kim?
Mesela Alaverezin fake si Holden
Yani kinyas forumda mı?
genel yapım itibariyle zaten 1 ya da 2 üye (bak üçüncü yok bile yani) dışında kimin ne halt olduğu beni ilgilendirmediğinden (umrumda olmadığı için de denilebilir) yeni eski ayırt etmediğim için beni ilgilendirmeyen konu.
Bak böyle yapınca mesela hiçbir şeyi kafaya dert etmemiş oluyorsunuz ve ruh sağlığınız da bozulmuyor.
bkz: sülalem raad panpa
Banlı olduğum dönemde multi hesabımdı o benim. Kinyas başkalarının fotoğrafını foruma atmıştı kendi fotoğrafları gibi.
İyide senin dediğini Maria puder de yapmıştı, iki üyeliğide açık, banlı değil.
Öyle bir üye var, fotosu sahte olsa nolur, milletin burda sergilediği karakter sahte
Maria puder bi süre banlı kaldı açıldı banı.
Bu niye açılmadı bilemiyorum.
Onun banlı kalmasının sebebi fake fotolar değildi, başka nickle takılıyordu o yüzden banlı kalmayı o istemişti.
Dediğim gibi, fake fotolar ban sebebi olmamalı.
zaten ben yüzyüze gmrüşmediğim herkesin fak olduğunu var sayıyorum, ve bu yüzden pek ciddiye almıyorum.
Emre dahil.
Marla ve saz arkadaşları da hiç inandırıcı gelmiyor mesela
Iyi de başkalarının fotoğrafını böyle bir ortamda paylaşıp bu benim şahsıma ait demek suç. Kinyas kişisinin yaptığı da suç yani.
Multi olmakla fake olmak farklı şeyler.