bu forumdan önce olan forum geçmişimin son yılları da hep belli aralıklarla uzaklaşma rutininde geçiyordu. buraya girmeye başladıktan sonra yine aynı şekilde devam etmişti ve son 1 yılda hiç bu molayı vermemiştim. bu ortamlarda tekrara düşülen durumlar, gereksiz polemik çabası, her şeyi şahsileştirip kanaat önderi gibi triplere girilmesi, vıcık vıcık muhabbetlerin her yeri işgal etmesi, hayatın akışından kaçıp kafa dağıtmak istediğiniz noktada bir sürü gereksiz detayın içine giriyor gibi hissetmek bazen uzaklaştırabiliyor insanları ama sadece burayla alakalı da değil bence. sürekli yapılan bir şeyden bir noktada sıkılmak çok normal, uzaklaşmak istemek çok normal. mesela ben canımın istemediği an her şeyden çok çabuk vazgeçebilen biriyim ve mecburi bulunmam gereken ortamlar dışında da zoraki bir şey yapmam. keyif almadığım hiçbir şey için kendimi zorlamam. buralarda da çoğu kişi için düzen böyle işliyordur, uzaklaştıklarında. evlenen, doğuran, kaosa katılan, tiktokçu olan, eltisini doğrayanları falan bilemem... ama az kaldı şenliğe, kılıçdaroğlu yeniden başkan olsun da görün siz forumu. bi de yerel seçimler yaklaştı mı curcuna olur. neyse uzun yazdım... hiç de yapmadığım şeydi, hay allah.
bu arada e şıkkı harikaymış serçecim sjhjhs, banlanmayı özlemiş olabilir forum halkı. sadece senin banlanmanla olacak iş değil biliyosun <3