Foruma ne oldu?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
A) Herkes sıkıldı
B) fitne fesat insanları soğuttu
C) sürekli insanlar kendini tekrara düştüğü için monotonlaştı
D) flörtöz durumlar kötüye gidince herkes uzaklaştı
E) X i özleyen üyeler protesto ediyor forumu

:emoji_thinking:

Niye ya banlayıp açıklama yapması çok komikti Sjsjsj

A)Reel hayatin sarmal endiseleri daha agir basiyor.
B)Fitne,fesat,kaos azalmis.Aksine daha da cogalirsa forum canlanir. : )
C)Tarih tekerrur etmez.
D)Forumlar kisilerin gercek karakterlerini analiz etme,veya tanima noktasinda yetesiz done sagliyor.Muhakak kotu deneyimler yasyanlar vardir.Adina flort vs. ne dersek diyelim...
C)Bu X "Merhaba" konuma benim mahlas olduguma dair,o kadar emin bir mesaj yazmisti ki,adindan suphe duyar ama benim mahlas oldugumdan suphe duymaz bir ruh halindeydi.Profilinde Kite Runner filminden bir sekans gorunce,iyi insanlarda yanilir deyip gecistirmistim.Umarim iyidir. : )

Forumlar eskiden güzeldi şimdi ise biri gelir biri gider.

Kısır döngü yüzünden sıkıcı olmaya başladı, bu yüzden aylarca girmiyorum çoğu zaman.
Twitter'da anında gördüğümüz haberlerin aynısını burada görüyoruz birkaç gün sonra.
Herkes bilirkişi.
15 yıldır birbirini tanıyan kişiler hâlâ üstteki üye hakkında ne düşünüyorsunuz oyununu oynuyor :) daha ne olsun, sırf bu bile foruma gelmemek için sebep ahah.

Forum, chat, okey sitelerinde bulunmuş birisi olarak şunu diyebilirim, hepsinde gözle görülür düşüş var.
Yaşam şartları, insan ilişkileri ve ortamların kalitesizliği vs derken uzaklaşmak normal.
Her şeye rağmen ara ara gelip vakit geçirmek güzel, kendi adıma anı biriktirmek için yazıyorum çoğu zaman.

Buraya yazılan hiçbir sebebe de itiraz etmem.

Eski yönetimde olduğum dönmeden itibaren gelen şikayetler aynı ve insanlar konulara yorum yazdıklarında ya da konu açtıklarında belli üyeler tarafından taciz edilmekten şikayetçi oluyorlar. Bu sebeple de konu açmak ve yorum yazmak istemiyorlar. Konuya yorum yazmak yerine, üyeyi hedef alan ve sataşan kişiler nedeni ile üye aktifliği azaldı. Bu sorunu maalesef uzun zamandır ve sürekli yaşıyoruz.

Tartışma kültürü çok önemlidir ve hakaret etmeden, kimseyi aşağılamadan yazmaya özen göstermek gerekiyor.

İş yoğunluğu ya da özel yaşamdaki hareketlilik de mutlaka etkili oluyordur.

Bende genel sorun diye geldim bakmaya iki gün de bir sayfa bende cöküste sjsjsjs kim
zarar veriyorsa elleri neyse Icimden dedim

Mesaj birlestirmenizi sevmiyorumm .
X özledim ama de ki ne kadar yazardin ama az bucuk yazardim is de .. ayrica basima gelen sey ile belki x arkamda dururdu düsüncesi de hic gitmiyor ne bileyim güvenmisiim kendisine is de..
eski Dostluklari özlüyorum bazen myself abaris gibi konustguum insan varmis Simdi yapayalnizim basima birsey gelince de Allaha emanetiz ya da vicdanlara.. zaten Kimseye yanasamiyorum gel kaynasak dedim gecen sevgilimin kardesinin kiz arkadasina yüz yüze dedi kaldik mor mor ekran da sjsjs sonra diyorlar ki Forum da kaynas da basina birsey gelirse Bari seni taniyan olur .. durduk yere millete yazsam Hesap calindi sanarlar wjwjwj ki oldu fkfkfkf

bu forumdan önce olan forum geçmişimin son yılları da hep belli aralıklarla uzaklaşma rutininde geçiyordu. buraya girmeye başladıktan sonra yine aynı şekilde devam etmişti ve son 1 yılda hiç bu molayı vermemiştim. bu ortamlarda tekrara düşülen durumlar, gereksiz polemik çabası, her şeyi şahsileştirip kanaat önderi gibi triplere girilmesi, vıcık vıcık muhabbetlerin her yeri işgal etmesi, hayatın akışından kaçıp kafa dağıtmak istediğiniz noktada bir sürü gereksiz detayın içine giriyor gibi hissetmek bazen uzaklaştırabiliyor insanları ama sadece burayla alakalı da değil bence. sürekli yapılan bir şeyden bir noktada sıkılmak çok normal, uzaklaşmak istemek çok normal. mesela ben canımın istemediği an her şeyden çok çabuk vazgeçebilen biriyim ve mecburi bulunmam gereken ortamlar dışında da zoraki bir şey yapmam. keyif almadığım hiçbir şey için kendimi zorlamam. buralarda da çoğu kişi için düzen böyle işliyordur, uzaklaştıklarında. evlenen, doğuran, kaosa katılan, tiktokçu olan, eltisini doğrayanları falan bilemem... ama az kaldı şenliğe, kılıçdaroğlu yeniden başkan olsun da görün siz forumu. bi de yerel seçimler yaklaştı mı curcuna olur. neyse uzun yazdım... hiç de yapmadığım şeydi, hay allah.

bu arada e şıkkı harikaymış serçecim sjhjhs, banlanmayı özlemiş olabilir forum halkı. sadece senin banlanmanla olacak iş değil biliyosun <3

@Melodram, forum banlarla ayakta duruyormuş mesela sevilen birisi banlanınca ona konu açılması ve o konu hakkında paslaşmalar sonra x in sinirlenip aynı anda w shini ve siriusi banlaması falan ya ben farkettim de biz dram seviyormuşuz Sjsjsjs

Geri