Vakti zamanında yönetici arkadaşlara öbür forumdan tanışıp sevgili olmuş, aşklarını forum içinde ölesiye paylaşan birkaç çifti buraya transfer etmelerinin olumlu olacağını söylemiştim. Ama dinleyen kim… : ddd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hoş buldum çiçeğim<3 bütün çirkinlikler son bulacak inşbenim girmediğimi angie aşkım dışında fark eden olmasa da açıklamak istiyorumjslfşdjh. son bir yılım zaten rezalet bi yıldı. o rezalet günlerin içinde foruma girmeyi bırak kapısından bile geçmeyi düşünemedim hsşfjj. bu günleri ben seçtim o yüzden ağlamıyorum. fkat son günlerde kendi seçimim olmadığı çok büyük talihsizlikler yaşadık ailecek. umarım bu günler de son bulur.
forumda iki üyenin laf sokmasıyla küsüp gidecek değiliz kimse kendini önemli sanmasınjşfjsld ağlıcak olan da oynamasın. @Stockholm Sendromu bu arada hoş geldin çiçeğimmm gözümüz yollarda kaldı forumcak<33
Aşkolsun yaa ben öyle biri miyimTüm aileyi karıştırdıktan sonra yapmayın biz bir aileyiz diyen yengem gibisin Ahura xd
Şuanda hiçbir şeyden emin olamıyorum inan ki.Aşkolsun yaa ben öyle biri miyim![]()
Oyy kıyamam sana çok mu üzüldün çen bi daha yazarsın nolcak kjkjkhŞuanda hiçbir şeyden emin olamıyorum inan ki.
Ben bile öyle biri olabilirim,sen de olabilirsin.Heppimiz adayız xd
Durduk yere benim de mesajım silindi orda sen mesajları silin dedin diye.
bidaha asla yazmam.bir de bildirim gelmiş post silindi sebep tartışma sataşma diye xdOyy kıyamam sana çok mu üzüldün çen bi daha yazarsın nolcak kjkjkh
Sen benim sözlüğüme mi yazmıştınbidaha asla yazmam.bir de bildirim gelmiş post silindi sebep tartışma sataşma diye xd
ergenlikte bıraktım artık o muhabbetleri.
bir kaç ayak takımı var onları da engelledim zaten bu tür muhabbetlerin içinde hiç olmamak için.
sorun yok canım keyfine bakSen benim sözlüğüme mi yazmıştınşimdi hatırladım o an ki sinir harbinden unutmuşum özür dilerim
vallahi sildirmezdim biliyorsun milyon tane mesaj yazıldı alakasız
Sırf ne hikaye yazmış acaba diye merak edip geldim hüsran....Bu Konuya post atalım . İlerleyen günlerde aklı selim uzun uzudıya yorum yaparız.