Foruma ne oldu?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Vakti zamanında yönetici arkadaşlara öbür forumdan tanışıp sevgili olmuş, aşklarını forum içinde ölesiye paylaşan birkaç çifti buraya transfer etmelerinin olumlu olacağını söylemiştim. Ama dinleyen kim… : ddd

• Kahkaha
Tepkiler: ne
kafa dengi insanlar olmayınca beni sarmadı

bazı arkadaşların tek derdi, sorunu forumdaki olaylar ve kişiler olmasına imrenmedim değil.dfklgj hiç mi gerçek sorunlarınız, dertleriniz, üzüntüleriniz, sevinçleriniz, yoğunluklarınız yok ya?dfcklıgjf şu şunu yazmış, bu bunu eleştirmiş, öteki diğerinin tavuğuna kışt demiş. aynı ortam, aynı kişiler ve benzer vakalar. forum hep bu, hep buydu. huşu içinde, sevgi zinciri halinde dolanıyorduk da ben mi hatırlamıyorum.fgkjıdfg bir şeylerden hoşnut olmayınca hep bir forumu ve forumdakileri boklama derdindeyiz, niye?sfdsf foruma girmediğimiz zamanlarda hiç forumdan haberdar olmuyormuşuz, ss gelmiyormuş gibi davranmayı bırakalım lütfen.dfdgdfg ama illa bir şık seçeceksek A diyorum. sadece biraz sıkılmış, biraz yoğunluk ve biraz sağlık sorunlarım vardı. kafamı bir de forum curcunasıyla doldurmak istemediğim için girmedim mesela ben. kimseye küsmedim, kimseye sinirlenmedim, kimseyi umursamadım.dfgfdg çok komik mesajlar var. bayılıyorum size kız<34

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bende onu diyorum kaos yok işte forum çok huzurlu

benim girmediğimi angie aşkım dışında fark eden olmasa da açıklamak istiyorumjslfşdjh. son bir yılım zaten rezalet bi yıldı. o rezalet günlerin içinde foruma girmeyi bırak kapısından bile geçmeyi düşünemedim hsşfjj. bu günleri ben seçtim o yüzden ağlamıyorum. fkat son günlerde kendi seçimim olmadığı çok büyük talihsizlikler yaşadık ailecek. umarım bu günler de son bulur.
forumda iki üyenin laf sokmasıyla küsüp gidecek değiliz kimse kendini önemli sanmasınjşfjsld ağlıcak olan da oynamasın. @Stockholm Sendromu bu arada hoş geldin çiçeğimmm gözümüz yollarda kaldı forumcak<33

2013teki oggy değilim artık...... bir şeyleri okuma ve yazmaya olan tahammülüm çok azaldı....... bazılarınız hala paragraflar döktürüyor, analizler yapıyor...... başımı ağrıtıyorsunuz........ yazdıklarınız yan yana 5 kelimeyi aşmazsa çok iyi olur.......

benim girmediğimi angie aşkım dışında fark eden olmasa da açıklamak istiyorumjslfşdjh. son bir yılım zaten rezalet bi yıldı. o rezalet günlerin içinde foruma girmeyi bırak kapısından bile geçmeyi düşünemedim hsşfjj. bu günleri ben seçtim o yüzden ağlamıyorum. fkat son günlerde kendi seçimim olmadığı çok büyük talihsizlikler yaşadık ailecek. umarım bu günler de son bulur.
forumda iki üyenin laf sokmasıyla küsüp gidecek değiliz kimse kendini önemli sanmasınjşfjsld ağlıcak olan da oynamasın. @Stockholm Sendromu bu arada hoş geldin çiçeğimmm gözümüz yollarda kaldı forumcak<33
hoş buldum çiçeğim<3 bütün çirkinlikler son bulacak inş:*

Şuanda hiçbir şeyden emin olamıyorum inan ki.
Ben bile öyle biri olabilirim,sen de olabilirsin.Heppimiz adayız xd
Durduk yere benim de mesajım silindi orda sen mesajları silin dedin diye.
Oyy kıyamam sana çok mu üzüldün çen bi daha yazarsın nolcak kjkjkh

Oyy kıyamam sana çok mu üzüldün çen bi daha yazarsın nolcak kjkjkh
bidaha asla yazmam.bir de bildirim gelmiş post silindi sebep tartışma sataşma diye xd
ergenlikte bıraktım artık o muhabbetleri.
bir kaç ayak takımı var onları da engelledim zaten bu tür muhabbetlerin içinde hiç olmamak için.

bidaha asla yazmam.bir de bildirim gelmiş post silindi sebep tartışma sataşma diye xd
ergenlikte bıraktım artık o muhabbetleri.
bir kaç ayak takımı var onları da engelledim zaten bu tür muhabbetlerin içinde hiç olmamak için.
Sen benim sözlüğüme mi yazmıştın :( şimdi hatırladım o an ki sinir harbinden unutmuşum özür dilerim:( vallahi sildirmezdim biliyorsun milyon tane mesaj yazıldı alakasız

Geri