Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
biz de senin için giriyoruz gül ablaKendim için giriyorum vakit geçirmek için 😀
Ekli dosyayı görüntüle 136041
Ay birazcık öyle anlaşılmış kusuruma bakmayın. Noah gelmeyecek çok ciddi ve anlaşılır sebebleri var. Biz çok uzuncana konuştuk zorlamıyorum artık. Gelse de totosuna tekmeyi attımBugün Noah gelse selam vermeyeceksin bize yani............ Boşluk dolduran üyeler miyiz biz ? 🤣
Teşekkürler efendimbiz de senin için giriyoruz gül abla
banlanma üzülüyoruz cidden
Senin için geliyorum diyenler layklasın o zaman…Yavrum tahminimce bir çok kişiye "senin için geliyorum" dendi ama işin aslı (mavi boncuk " 😂
ben de bu lafı şöyle anladım: beni bozan noah'tı.: ))En başında @Noah’tı o benim kankilotam o varken sadece onunla iletişim kuruyordum onun için giriyordum Noah forumdan ayrılmaya karar verince forumdaki insanlarla iletişim kurmaya başladım. Artık kendimi daha iyi ifade ediyorum ve insanları seviyorum söyleyeceklerim bu kadar)

Bençeeee de kesin öyleydiben de bu lafı şöyle anladım: beni bozan noah'tı.: ))
eskiden çok cinstin çünkü, ergen ergen hallerin vardı. şimdi pamuk şeker tadındasın. öpüyorum tatlış.![]()
Onun @idyllcden başkası olamazKarma diyceksin sandim bi an 😄
Aynen ablacımOnun@ idyllcden başkası olamaz