Foruma girmenize sebep olan üyeler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kişi ya da kişiler benim hareketlerimi asla etkilemez.

Bugün Noah gelse selam vermeyeceksin bize yani............ Boşluk dolduran üyeler miyiz biz ? 🤣
Ay birazcık öyle anlaşılmış kusuruma bakmayın. Noah gelmeyecek çok ciddi ve anlaşılır sebebleri var. Biz çok uzuncana konuştuk zorlamıyorum artık. Gelse de totosuna tekmeyi attım :) forum kankalarım sizlersiniz Noah kimki yahu onu çoktannnnn unuttum ;)) ne 💋 beybitom

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
En başında @Noah’tı o benim kankilotam o varken sadece onunla iletişim kuruyordum onun için giriyordum Noah forumdan ayrılmaya karar verince forumdaki insanlarla iletişim kurmaya başladım. Artık kendimi daha iyi ifade ediyorum ve insanları seviyorum söyleyeceklerim bu kadar :))
ben de bu lafı şöyle anladım: beni bozan noah'tı.: ))

eskiden çok cinstin çünkü, ergen ergen hallerin vardı. şimdi pamuk şeker tadındasın. öpüyorum tatlış.:kalp:

ben de bu lafı şöyle anladım: beni bozan noah'tı.: ))

eskiden çok cinstin çünkü, ergen ergen hallerin vardı. şimdi pamuk şeker tadındasın. öpüyorum tatlış.:kalp:
Bençeeee de kesin öyleydi :))) ama ergendim de küçüktüm 14 yaşındaydım barışla portalda tanıştığımızda ay büyüdük işte. Artık dikkat ediyorum insanlara saygı gösteriyorum ve daha çok kendim oldum kusurlarımla hatalarımla kimseye yaranmaya çalışmıyorum ben böyleyim diyebildim sonunda :) ben de seni çok öpüyorum çok güzelsin çok özelsin sen de böyle bil 💕

klaus senın o tatlı aurana kapılmak ıcın seytan tuyune kapılmak ıcın gırıyorum dıyenler like atsın şakaşaka .s :D

Geri