Foruma girmenize sebep olan üyeler

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Larien diyeceğimi sanıyorsunuz ama hayır o değil… mesajın sonunda kim olduğunu yazıcam… lütfen okumaya sondan başlamayın…
Foruma girmememize sebep olan üyeler varsa, girmemize sebep olanlarda var.
Neden onlardan söz etmiyoruz. Bunlar daha güzel arkadaşlar… kalpler,çiçekler efendime söyleyeyim kelebekler uçuşsun.
“İyi ki varsın” dediğimiz üye mutlaka vardır. ve ben bu sözü duyunca çok duygulanıyorum… birinin sizin varlığınıza şükretmesinden daha anlamlı ne olabilir ki…
O yüzden ben @Larien diyorum skj sevdiğim kişiler var. ben önceliğim olan larimi sadece yazmak istedim….
Bu konuda “neden beni yazmadın” “hani ben senin iyikindim” “hani benim için ölüyordun” kaosu olur… “keşke seni tanımasaydım” “şeyin kapansaydı”lar olmaz…. Tşk.

Son düzenleme:
Soluemem imkansız aşk Benimkisi ( şakaydı bu arada )

Son düzenleme:
Foruma kendim için giriyorum neden mi? çünkü sevdiklerim burda onları görünce mutlu oluyorum bir takım( bencilikler falan filan) 💃🏻💅🏻

Konuyu tabii ki Anna hanimcim acacakti 😄

Foruma girme sebebim kişi ya da kişiler değil.

kimse icin girmiyorum, canım istediği içinnnnn

forumdaki herkes için giriyorum
ben halk adamıyım
özel bir kişi yok, hiç olmadı.
derdimiz gönüllere dokunmak <3

@Lefty hanım bakalım mantığıyla mı yazacak duygularıyla mı…. çemberi daraltıyorum lefty hnm…
small-cats-2.jpg

En başında @Noah’tı o benim kankilotam o varken sadece onunla iletişim kuruyordum onun için giriyordum Noah forumdan ayrılmaya karar verince forumdaki insanlarla iletişim kurmaya başladım. Artık kendimi daha iyi ifade ediyorum ve insanları seviyorum söyleyeceklerim bu kadar :))

En başında @Noah’tı o benim kankilotam o varken sadece onunla iletişim kuruyordum onun için giriyordum Noah forumdan ayrılmaya karar verince forumdaki insanlarla iletişim kurmaya başladım. Artık kendimi daha iyi ifade ediyorum ve insanları seviyorum söyleyeceklerim bu kadar :))
Bugün Noah gelse selam vermeyeceksin bize yani............ Boşluk dolduran üyeler miyiz biz ? 🤣

“Kime aşıksınız” konusu açmışım gibi çekinerek yazmayın arkadaşlar… inanılır gibi değil… bu forumda bir tek ben mi bir kişi için giriyorum… ne duygusuz bi forum ya…
Yavrum tahminimce bir çok kişiye "senin için geliyorum" dendi ama işin aslı (mavi boncuk " 😂

Geri