Foruma girerken HES kodu istensin.

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Bugüne kadar covid benzer klinikle (gribal) hastaneye gittiniz. Gitmeyenler eczaneden tylol hot falan aldı.

Doktor muayeye etti.
Sonra ne oldu?

Çok büyük ihtimal hemen biseyler recete etti önerilerde bulundu.
Bazen kan testi istedi yine reçete yazdı.

Hiç sordunuz mu doktora " hafız sen öyle biseyler karaladin ama ben ne hastasıyım, ne bakterisi bu? Yada ne virüsü? Virüs ise varyantli mi mutasyonlu mu?"

Sormadım değil mi?

Neden sormadın?

Sorsan cevap verebilir miydi...

Bin yıl öncesinin tıbbi değil lan bu. Daha dün. Ne oldu bugün?

İçinizden kaç tanesi pandemi öncesi beta hemolitik streptokok için veya influenza a/b için sürüntü testi verdi? Belki bir kişi çıkar.

Yada hanginiz hepatit aşınız sonrası (tabi eğer yapıldı ise) antikor seviyesini merak etti? Hiç! Niye merak etmedin? Ya tutmadıysa?

Bugüne kadar covid benzer klinikle (gribal) hastaneye gittiniz. Gitmeyenler eczaneden tylol hot falan aldı.

Doktor muayeye etti.
Sonra ne oldu?

Çok büyük ihtimal hemen biseyler recete etti önerilerde bulundu.
Bazen kan testi istedi yine reçete yazdı.

Hiç sordunuz mu doktora " hafız sen öyle biseyler karaladin ama ben ne hastasıyım, ne bakterisi bu? Yada ne virüsü? Virüs ise varyantli mi mutasyonlu mu?"

Sormadım değil mi?

Neden sormadın?

Sorsan cevap verebilir miydi...

Bin yıl öncesinin tıbbi değil lan bu. Daha dün. Ne oldu bugün?

İçinizden kaç tanesi pandemi öncesi beta hemolitik streptokok için veya influenza a/b için sürüntü testi verdi? Belki bir kişi çıkar.

Yada hanginiz hepatit aşınız sonrası (tabi eğer yapıldı ise) antikor seviyesini merak etti? Hiç! Niye merak etmedin? Ya tutmadıysa?
Hocam trend şu an covid, hepatit falan kafa karıştırmayalım, sokağa mı çıkmayalım ne yapalım .p

Hocam trend şu an covid, hepatit falan kafa karıştırmayalım, sokağa mı çıkmayalım ne yapalım .p
Yooo çık ama her zaman nasıl önemsemiyorduysanız hep vardı bu virusler diyor simdi de onemseme ben hocanın doğru yolunda ilerliyormuşum heheheh

Ulan burada insana anlatır gibi bişey anlatıyorum. Siz ne yapıyorsunuz, geyik. Size laf anlatanda kabahat. Ne bok yerseniz yiyin. Gidiyorum ben.

2013ten beri süre gelen şu forum üyeliğimde gördüğüm en iyi önerilerden biri ama bir kere taraf tuttuk...... benim için manisa pomak ne derse o....... #teampomak #ölenekadarpomakölürsekgötemüzepamuk #düzpandemiciler

Geri