Foruma girerken HES kodu istensin.

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
@aegishjalmur geyik olarak paylaşmışsin ama şunu yapan adam kolay kolay ölmez. Ben boşuna mı yıllardır Dudullu bostancı minibüslerinin tutamaklarını yalamaktan bahsediyorum. Bilinen en eski aşılama yöntemi bu.

Hepatit a diye hastalık duydun mu. Normalde pek görülmez. Bokla bulaşır. Genelde insanlar bebekken çok hijyen olmayan şartlardan dolayı bağışıktir tanışmıştır virüsle ve ileride sorun yaşamaz,

Ama Berkeler çok hijyen yetişti. Hepatit a ile hiç tanışmadilar. İlk defa askerde tanıştılar. Ve nooldu? Çok şiddetli hepatit.

Virüs dunyanin sahibi. Saygı duy. Tani. Anla. Uyum sagla. Barış.

@aegishjalmur geyik olarak paylaşmışsin ama şunu yapan adam kolay kolay ölmez. Ben boşuna mı yıllardır Dudullu bostancı minibüslerinin tutamaklarını yalamaktan bahsediyorum. Bilinen en eski aşılama yöntemi bu.

Hepatit a diye hastalık duydun mu. Normalde pek görülmez. Bokla bulaşır. Genelde insanlar bebekken çok hijyen olmayan şartlardan dolayı bağışıktir tanışmıştır virüsle ve ileride sorun yaşamaz,

Ama Berkeler çok hijyen yetişti. Hepatit a ile hiç tanışmadilar. İlk defa askerde tanıştılar. Ve nooldu? Çok şiddetli hepatit.

Virüs dunyanin sahibi. Saygı duy. Tani. Anla. Uyum sagla. Barış.
Buna katılıyorum, biz de sokaklarda büyüdük hep, son 10-12 yılda bir defa yatağa düştüm o da nasıl bir virüsse boğazımdan kan geliyordu… surilerle haşır neşir oldugum zamanlar .p

bu arada o eleman corona da olmuş hahaha

92814C93-1D70-4864-9F90-B75B8E3EEE3A.png

vaybe demek coronadan önce yalasaydı. klozeti kurtaricakti paçayı.
ozamanda kuş giribi oldu yazarlardı.
pardon kuş giribi cok onceye dayaniyor ne yazsalar ki aklima gelmedi @climax shshshsh

Şimdi arkadaslar. Beni delirtmeyin.

Basit soruyorum. Masada virüs olsa (covid). Çıbıkla test için numune alsam masadan (PCR)

Test sonucu ne çıkar?

Başka soru. Karın ağrısı ile gittiğim hastanede yapılan çekap sonrası miyopi tespit ettiler. Gözlük verdiler.

Sizce miyopi karın agrilarimdan ne kadar sorumlu.
Gözlük ağrılarımın ne kadarını geçirecek.

Başka soru. Karın ağrısı ile gittiğim hastanede yapılan çekap sonrası miyopi tespit ettiler. Gözlük verdiler.

Sizce miyopi karın agrilarimdan ne kadar sorumlu.
Gözlük ağrılarımın ne kadarını geçirecek.
Karın ağrısı stres kaynaklıdır belki hocam, gözlükle miyopiden kurtulup, görememe stresimizi yenmişsek karın ağrımız da geçebilir hocam

Şöyle bir silsek masayı ölürdü virüs hocam
Guzeeeell. Bunu insana uygula: seyreltilmiş batikon gargarası yapılan covid hastasına aynı gün test yapsak sonuc ne çıkar? Negative. Peki şimdi bu adam hasta değil diyebilir miyiz. Ohh no!

Guzeeeell. Bunu insana uygula: seyreltilmiş batikon gargarası yapılan covid hastasına aynı gün test yapsak sonuc ne çıkar? Negative. Peki şimdi bu adam hasta değil diyebilir miyiz. Ohh no!
Hocam virüs ağız içindeyse evet ama ciğere inmişse bence pozitif çıkmalı .p

Birazdan aydınlanma gelecek. Birçoğunuz ağlayacak. Bazılarınız namaza duracak

Geri