Foruma artik girmeyen ve akılda kalan üyeler

Konu sahibi son olarak 3294 gün önce görüldü
Konuya şöyle bir baktım da muhtemelen çoğu multi üyelik eski nicklerin.
@Chen ve @Zeytin özledim.

aura benim arkadaşım ya. ama bıraktı forum işlerini. kurtardı kendini. biz çıkamadık düştüğümüz bataktan ahaha.

Yek vardı bilir misiniz
Evlendi çoluk çocuğa karıştı
Çok severim
Hala görüşüyoruz ama forumda da görmek isterdim..

Arpes, No Pasaran, Maria Puder.
Bende pek giremedim uzun süredir.

İşte ben de hiç çıkmıyorum. Forumdan. Genç çift gelmiş işte kadın daha evlilik ne anlamadan vermişer kucağına çocuğu. Sekuler de tipler ha. İşte kafam ağrıyo falan. Baktım mr venografi mr anjiyo falan her birey yapmışlar başka bir hastanede. Yok tabi bisey. Dedim işte her şey çok iyi. Endişe etmeyin. çocuk uyutmaz falan onlar yapar genelde. biraz magnezyum parol falan yeterli dedim. Gayet de sevecenim ha. Kocası olacak ipne tam dayaklık. Hani şu beyaz yaka her boku bilirim tipleri var ya. "ağrı kesici ile olur mu bu işle yhaa" dedi! Abi bir eksite oldum. "Neyle oluyor peki delikanli" diye bir kalktım yerimden. Puseti kucakladı kaçtı it. Kıza dedim. "Ya bunu koca diye gezdirme bi daha yanında" dedim. Mahcup oldu kız. Bu böyle falan dedi. Elim ayağım titredi bak kafayı gömemedim ya.

İşte ben de hiç çıkmıyorum. Forumdan. Genç çift gelmiş işte kadın daha evlilik ne anlamadan vermiler kucağına çocuğu. Sekuler de tipler ha. İşte kafam ağrıyo falan. Baktım mr venografi mr anjiyo falan her birey yapmışlar başka bir hastanede. Yok tabi bisey. Dedim işte çocuk uyutmaz falan onlar yapar biraz magnezyum parol falan yeter dedim. Kocası olacak ibne tam dayaklık. Hani şu beyaz yaka her boku bilirim tipleri var ya. "ağrı kesici ile olur mu bu işle yhaa" dedi! Abi bir eksite oldum. "Neyle oluyor peki delikanli" diye bir kalktım yerimden. Puseti kucakladı kaçtı it. Kıza dedim. "ha bunu koca diye gezdirme bu daha yanında" dedim. Mahcup oldu kız. Bu böyle falan dedi. Elim ayağım titredi bak kafayı gömemedim ya.
dklfkldkfldkflkdkf her anlattığın olayı hayalimde canlandırıyor olmam peki :D:D:D kahkaha attım ya yine.

Yek vardı bilir misiniz
Evlendi çoluk çocuğa karıştı
Çok severim
Hala görüşüyoruz ama forumda da görmek isterdim..

@Morfinyus ss benden çok çok selam söyle sevgili Yek'e..Allah mesut bahtiyar etsin..

Kırmızı, Zifir, Minel Aşk, başka.

Bu konuya eskiden ben yazardim, simdi adimi goruyorum, heyy gidii .p

Geri