Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam şekilli idi yazılışı sen düz aura mıydınE aura bendim.
Haaa yok ben şekilli falan değildim. Değilim o zaman ben. O zamanlar çok ceza yiyordum feyk hesap açmıştım. Ama senin aura başka aura.Hocam şekilli idi yazılışı sen düz aura mıydın
dklfkldkfldkflkdkf her anlattığın olayı hayalimde canlandırıyor olmam pekiİşte ben de hiç çıkmıyorum. Forumdan. Genç çift gelmiş işte kadın daha evlilik ne anlamadan vermiler kucağına çocuğu. Sekuler de tipler ha. İşte kafam ağrıyo falan. Baktım mr venografi mr anjiyo falan her birey yapmışlar başka bir hastanede. Yok tabi bisey. Dedim işte çocuk uyutmaz falan onlar yapar biraz magnezyum parol falan yeter dedim. Kocası olacak ibne tam dayaklık. Hani şu beyaz yaka her boku bilirim tipleri var ya. "ağrı kesici ile olur mu bu işle yhaa" dedi! Abi bir eksite oldum. "Neyle oluyor peki delikanli" diye bir kalktım yerimden. Puseti kucakladı kaçtı it. Kıza dedim. "ha bunu koca diye gezdirme bu daha yanında" dedim. Mahcup oldu kız. Bu böyle falan dedi. Elim ayağım titredi bak kafayı gömemedim ya.
Neden çünkü o yazar rankı bedava olmuyor canım. İyi bir betimleyici ve öykücüyüm.dklfkldkfldkflkdkf her anlattığın olayı hayalimde canlandırıyor olmam pekikahkaha attım ya yine.
canımızsınNeden çünkü o yazar rankı bedava olmuyor canım. İyi bir betimleyici ve öykücüyüm.
Yek vardı bilir misiniz
Evlendi çoluk çocuğa karıştı
Çok severim
Hala görüşüyoruz ama forumda da görmek isterdim..
Velevki, hira ikilisi vardı.. ne oldu onlara...